2777
2789
عنوان

شیاف حجم دهنده باسن

55901 بازدید | 16 پست

برای نی نی سایتی های عزیز تخفیف در نظر گرفتیم😍

این شیاف کاملا گیاهی است

با فرمولاسیون بی نظیر باعث عضله سازی و افزایش حجم و فرم گرفتن باسن و ران ها میشه

• جواب دهی سریع
  • ایجاد تناسب اندامی شگرف برای شما
  • افزایش حجم ران و باسن با عضله سازی بدون چربی
  • سفت کننده باسن
  • رفع افتادگی باسن
  • مناسب برای افراد بالای ۱۵سال
  • اثر گذاری در ناحیه باسن و ران
  • کاملا گیاهی بدون هیچ عارضه‌ای

اگر با مصرف قرص ها و مکمل ها مشکل دارین اگر استفاده از ژل های موضعی براتون سخته و فرصتش رو ندارین بهترین و آسانترین راه برای داشتن یک باسن خوش فرم شیاف باسن گامنو است

حاوی استروژن طبیعی و چند ترکیب گرم گیاهی از جمله عصاره رازیانه

آدرس پیج در اینستاگرام:

beauty_yas_beauty@

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای از ته دل خندیدم 

شیاف و حجم دهی باسن 😂

مگه این که گلوله خمپاره باشه 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘
عجیب تر اینه این تاپیک نمیترکه هرچی دلشون بخواد فقط

حالا من جرئت ندارم بگم یه هفته س نون گیرم نمیاد 

کاربری نازنین چند ساله م سر همین چیزا ترکید

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘
چ ربطی داره شیاف وارد روده میشه چجور میتونه عضله و حجم بیاره

اونجا میترکه و بزرگ میشه باسن🤣

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
وای از ته دل خندیدم  شیاف و حجم دهی باسن 😂 مگه این که گلوله خمپاره باشه 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

چرا عزیزم مگه نمیدونی خیلی طرفدار داره هر کی خریده راضی بوده شما هم امتحان کن مطمین باش پشیمون نمیشی.تازه شیاف حجم دهنده سینه هم موجوده. بدون هیچ گونه عوارضی. مواد مورد نیاز برای بدن خانما رو تامین می‌کنه تا سینه و باسنشون حجم بگیره.کجاش عجیبه🙂