2777
2789
عنوان

واقعا حس بدیه😐

145 بازدید | 12 پست

چند روزه خونه بی نقص تر و تمیزه.همه چی عالی و سرجای خودش .

حرف هم که کلا نمی‌زنم. چون می‌دونم هرچی بگم آخر دعوا میشه.

دیروزم خریدای خونه رو رفتم انجام دادم.

صبحم که دخترمو خودم میبرم که خواب شوهرم بهم نریزه.

.

حالا بعد آخرین دعوامون شوهرم با اینکه آشتی بود وقتی می‌رفت بیرون خداحافظیم نمی‌کرد.

امروز صبح اومد بوسمم کرد.

من این شکلی 🤮

حس کردم یه کنیز خیلی خوب شدم اونم خوشحال و خرکیف🙂

بدم میاد😏

حرفی نیست 🥲

نمیدونم چرا خندم گرفت😁😁

با سهمیه وارد دانشگاه میشوند،با رشوه مدرک میگیرند،با رانت به موقعیتی میرسند،با رشوه مجوز میگیرند و مردم بیگناه و از همه جا بیخبرند که تاوان این تسلسل معیوب را با جانشان میپردازند🖤🖤#آبادان_تسلیت

خب چرا حرف نمیزنین حرف های محبت آمیز و اینا که دعوا نمیشه 

من اصلا نمی‌ذارم شوهرم بدون خداحافظی بره خوابم باشم بیدار شدم زنگ میزنم خداحافظی میکنم 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خنده هم داره😁

یهو  یاد خودم افتادم خونه دارم کارم هرروز همینه تازه ۲تا بچه هم تر وخشک کن

با سهمیه وارد دانشگاه میشوند،با رشوه مدرک میگیرند،با رانت به موقعیتی میرسند،با رشوه مجوز میگیرند و مردم بیگناه و از همه جا بیخبرند که تاوان این تسلسل معیوب را با جانشان میپردازند🖤🖤#آبادان_تسلیت
محبتی باید مونده باشه که آدم حرفشو بزنه🙂

چرا محبتی بینتون نیست دیگه این خیلی بده که

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
یهو  یاد خودم افتادم خونه دارم کارم هرروز همینه تازه ۲تا بچه هم تر وخشک کن

همون منم با ۲تا بچه.

تازه خیاطیم میکنم.

من منتظرم درآمدم زیاد شده برم مستقل زندگی کنم.

حرفی نیست 🥲
خیلی از چشمم افتاده

نمیشه کاری کرد دوباره دوست داشته باشین همو ؟

نمیشه کاری کرد دوباره دوست داشته باشین همو ؟

هر سری تلاش میکنم آخرش کند خورده میشه بهش.

دیگه تصمیم گرفته م بیخیال شم. حداقل دوباره با خاک یکسان نمیشم.

درکل می‌دونی عزیزم،

دو نفر که کنار هم قرار میگیرن باید از نظر اخلاقی باهم جور باشم.وگرنه خودشونم بکشن نمیشه که نمیشه

حرفی نیست 🥲

تاپیکاتو خوندم به نظرم مستقل شو بهترین کاره

هر سری تلاش میکنم آخرش کند خورده میشه بهش. دیگه تصمیم گرفته م بیخیال شم. حداقل دوباره با خاک یکسان ...

ان شاالله یه شرایطی پیش بیاد که درست شه رابطتون دوباره عاشقانه رفتار کنید

واقعا حیفه دنیا دو روزه حیفه آدم با شریک زندگیش سرد باشه