2777
2789
عنوان

جاری

178 بازدید | 11 پست

بچهاااا سلام صبحتون بخیر و شادی 

بچهاااا من دلم میخاد رابطم با جاریم کم کنم ،هروقت زنگ میزنه میشینه غیبت مادر شوهر بعد به منم همش میگه قبول داری؟دیگه منم عادت کردم ب غیبت بعد دیروز یهو برگشت گفت همیشه میگم تو مثله مامانت نیستی....مامانت زن خوب ولی تو نیستی مثل اون خوب مهربون هزار دفعه گفت امروز میخایم باهم بریم بیرون دلم میخاد یه جواب قشنگی بهش بدم بنظرتون چی بهش بگم ....یعنی ۱۰۰ دفعه این حرفو زده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دقیقا تایپیک اخر منم درمورد مشکل شما بود و دوستان دوری و دوستی رو پیشنهاد دادن

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡

دوسه بار تعریف مادرشوهرت رو بکن دیگه زنگ نمیزنه

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
خو خودش زنگ میزنه میگم زشته جواب ندم

یبارشو بگو حموم بودم یبار بگو دستشویی بودم یبار بگم دستم به برنج بنده زنگ که زد جواب بده بگو عه دارن آیفون خونمونو میزنن یا با موبایلت زنگ بزن خونشون که بفهمه پشت خطشون یکیه هزارتا ترفند هست واسه اینکه بپیچونی

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡

ما 5 تا جاری هستیم تا حالا نشده بود بدون اینکه کاری داشته باشیم به همدیکه زنگ بزنیم درواقع اصلا نمیزنیم اما این اواخر یکی از جاری هام یه کار فروش داشت که همش گیر داده بود دم به دقیقه از واتساپ زنگ میزد یا پیام میداد منم اعصابم خراب میشد چون اصلا خوشم نمیاد از تلفن بازی اخرش دیگه مجبور شدم کلا واتساپ اون خطمو پاک کردم با شماره ای رفتم که اون نداره و الکی گفتم واتساپم کار نمیکنه