2777
2789

ام ایکس پلیر

💜ARMY💜                                                    به راه های اتصال یکدیگر به خدا دست نزنیم اجازه بدهیم هر کس به گونه ‌ی خودش به خدایش وصل شود نه به شیوه ما ...

بگیر بخاب بچه

من به زودی مامان میشم با دعاهای شما یه صلوات برامادرشدنم بفرستید لطفان الهی ک به حاجتایی دلتون برسید ....محمد حافظم قشنگ مادر من میدونم میدونم به زودی ت میای تو شکمم ،آسنا  من  قشنگم با امدنتون به زندگیم زندگیم سرشار از شادی میکنید 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

با لب تاب با برنامه کیم پلیر میشه اما سریالا تو نماشا با گوشی اکثراً زیرنویس دارن

امشب قبل از اینکه بخوابی به این فکر کن که خُدایی که جنسش از نوره امکان نداره بتونه ببینه وسطِ دلِ سیاهی غرق شدی و دستتو نگیره،کافیه از تهِ دل ازش بخوای و بگی میخوام فردا روز بهتری واسم بسازی،مطمئن باش کسی بهتر از اون نمیتونه واست بسازه🌻🌸خدا بسازه قشنگ‌ تره…🤍
میزنم ولی نمیاد😑

تو گوگل بزن باز کردن زیرنویس با ام ایکس پلیر. با  عکس بهت توضیح میده.  میشه این بهترین برنامست واسه گوشی

💜ARMY💜                                                    به راه های اتصال یکدیگر به خدا دست نزنیم اجازه بدهیم هر کس به گونه ‌ی خودش به خدایش وصل شود نه به شیوه ما ...