سلام خانوما..شوهرم بهم ابراز علاقه میکنه ولییییی من تو رفتار و اعمالش نمیبینم ...صبح تا شب سرکاره وقتی هم میاد کلا دو ساعت کنار همیم که اونم فقط گوشی دستشه و حتی شده حرفی گفتم یا چیزی پرسیدم و جوابی نشنیدم ... طول روز هم نه پیامی نه زنگی فقط مواقع ضروری ...حرفام و خواسته هام زیاد براش اهمیت نداره و یادش میره ...میخوام کم محلی کنم بهش ولی همون اول راه وا میدم ..صبح تا شب خونم ولی دوس دارم بیرون یجوری خودمو سرگرم کنم و خودمو مشغول کنم تا یکمم شاید اون بیاد سمتم 🥲چیکار کنم چه رفتارهایی انجام بدم که کم محلی محسوب بشه ؟؟؟
خب تو بهش زنگ بزن پیام بده اگه اولش جواب نداد این کار ولی بعدها میشه براش عادت ک چرا خانمم زنگ نزده اونم بهت زنگ میزنه واقعا بعضی از اقایون بلد نیستن ابراز علاقه کنن ولی خانوما حرفه ای ترن بهشون یاد بدید
😅😅 حالا چه روش های مارمولکی دیگه ای به ذهنت میاد 🥺
به نظرم تو پذیرایی پیشش بشین شام بخور توام خیلی حرف نزن اصن حرف نزن فقط لبخند بزن تک وتوک هم صحبتی کن جواب حرفاش کوتاه خیلی کوتاه با لبخند بده،،،شوهر من حق ندارم هیچی بهش بگم بازم تو برو خداروشکر کن
خب تو بهش زنگ بزن پیام بده اگه اولش جواب نداد این کار ولی بعدها میشه براش عادت ک چرا خانمم زنگ نزده ...
ما تو دوران عقد هم فقط پیام میدادیم زنگ زدن فقط یکی دوبار بود که اونم از بس حرف کم میآوردیم که زود قطع میکردیم ...الآنم خب به چه بهونه ای پیام بدم و زنگ بزنم...چندبار کردم ولی دیدم جواب نداد این روش....خواسته هامم براش مهم نیس یه پول ماهانه رو از اول گفتم دوس ندارم خودم بهت یادآوری کنم و خودت سروقت بریز ولیییی هرماه خودم یادش میندازم این ماهم باز همون حرفو زدم تااا الان فعلا چیزی نریخته یعنی اصلااا براش مهم نیس🥲