2777
2789
سلام عزیزدلم خوبم فدات شم تو چطوری خوشگلم؟😍😍♥️♥️♥️

بد نیسم 

ی امروز و دیروز دانشگاه نرفتم دیوونتون کردم ب همتون پی ام دادم🥲🥲😂 

خدانکنع قشنگم💖 

چشات کاری ک میکرد ، با من هیچ ساقی نمی‌کرد..‌.🤍🫶🏻                                عجیجم ع حضور من تو سایت ، فشار بقول ، بسوز ، جر بخور ، پاره شو همینه ک هس😐🤍                                                      یکدانه_هسدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بد نیسم  ی امروز و دیروز دانشگاه نرفتم دیوونتون کردم ب همتون پی ام دادم🥲🥲😂  خدانکنع ق ...

فداتشم عزیزززززم این چ حرفیه خوشحال شدم😘😘♥️♥️😍😍😁😁😁.....

چرا بد نیستی؟🙁

میگم تو مجردی؟😁♥️

.....

تاپیک مال چند شب پیشه 😐💔😂

خب برا بعدا بخون ک گرفت

کاربر آقا هستم  مستر مشهدی هستم  نمیدونم کاربری چندممه آمارش از دستم در رفته ولی خداوکیلی بیخبر نزنید با دلیل بترکونید . شب هستم ها صبح پا میشی  میبینید الفاتحه   حس خیلی بدی ولی دگه عادی شده کلمه این کاربری تعلیق شده است ولی خب   جمله معروفم ک میگه منم خدایی دارم با سیم کارت های فراوان 
😂😂آن شاءالله دیگ نگیره😪

انشالله

کاربر آقا هستم  مستر مشهدی هستم  نمیدونم کاربری چندممه آمارش از دستم در رفته ولی خداوکیلی بیخبر نزنید با دلیل بترکونید . شب هستم ها صبح پا میشی  میبینید الفاتحه   حس خیلی بدی ولی دگه عادی شده کلمه این کاربری تعلیق شده است ولی خب   جمله معروفم ک میگه منم خدایی دارم با سیم کارت های فراوان 
فداتشم عزیزززززم این چ حرفیه خوشحال شدم😘😘♥️♥️😍😍😁😁😁..... چرا بد نیستی؟🙁 میگم تو مجردی؟😁♥️

نشی ک عزیزوم حیفی😁💘

پری ام داغونم سگ شدم پاچه میگیرم🥲🥲😂 

ای بابا همتون فراموشی گرفتینااااا☹️😂نامزد دارم دیگ 

ک فاطمه گفت اون کاربریتو و اسمشو ب خاطر حس و حال بینتون و اون اسمی ک صدات میزنع دوسش دارع🥲

چشات کاری ک میکرد ، با من هیچ ساقی نمی‌کرد..‌.🤍🫶🏻                                عجیجم ع حضور من تو سایت ، فشار بقول ، بسوز ، جر بخور ، پاره شو همینه ک هس😐🤍                                                      یکدانه_هسدم
آخیییی😍😍 خوشبخت بشی ان شاءالله ..😍😍

فداتشم🤓💛کنکوری ماهگل؟

خدانکنه جانم  بله ...

امیدوارم موفق باشی😍💋