2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بامداد خمار 

قرار نبود

تیکر مال  بارداری نیست👻  🩹❤       سلام دوستان  من به دختر دهه هشتادیم😌  دختر زمستون        دلارام _ مریخی عشقمه 🖇❤معتهد@ دلارامم 💍💕عاطفه_ هستم❤دخیپریشون_سابق💖
خیلی خوبن

اره عالین

تیکر مال  بارداری نیست👻  🩹❤       سلام دوستان  من به دختر دهه هشتادیم😌  دختر زمستون        دلارام _ مریخی عشقمه 🖇❤معتهد@ دلارامم 💍💕عاطفه_ هستم❤دخیپریشون_سابق💖
یه برنامه رمان خوبم معرفی چنید

دنیای رمان کامل ترین برنامه‌اس

یه دختر دیوونه که دیوونه بارونه  یه دختر پر احساس که عاشق نویسندگیه  یه نویسنده‌ کوچولو با رویاهای بزرگ🌈🦋

من خیلی وقته رمان های کوتاه نمی‌خونم اکثرا رمان های که میخونم از هزار صفحه شروع میشه تا پنج هزار صفحه😁😅

قبلا رمان های اگه گفتی من کیم؟! ملودی زندگی من، گل عشق من و تو، در همسایگی گودزیلا، واحد روبه رویی، توسکا، تقاص، اینارو خوندم پیشنهاد میکنم بخونی.

یه دختر دیوونه که دیوونه بارونه  یه دختر پر احساس که عاشق نویسندگیه  یه نویسنده‌ کوچولو با رویاهای بزرگ🌈🦋
من خیلی وقته رمان های کوتاه نمی‌خونم اکثرا رمان های که میخونم از هزار صفحه شروع میشه تا پنج هزار صفح ...

من جنبشو ندارم یه بار یه رمان ۵۰۰ صفحه ای رو تو یک روز تموم کردم از صب پاش بودم تا ۵ صبح تموم شد 😂