2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بامداد خمار 

قرار نبود

تیکر مال  بارداری نیست👻  🩹❤       سلام دوستان  من به دختر دهه هشتادیم😌  دختر زمستون        دلارام _ مریخی عشقمه 🖇❤معتهد@ دلارامم 💍💕عاطفه_ هستم❤دخیپریشون_سابق💖
خیلی خوبن

اره عالین

تیکر مال  بارداری نیست👻  🩹❤       سلام دوستان  من به دختر دهه هشتادیم😌  دختر زمستون        دلارام _ مریخی عشقمه 🖇❤معتهد@ دلارامم 💍💕عاطفه_ هستم❤دخیپریشون_سابق💖
یه برنامه رمان خوبم معرفی چنید

دنیای رمان کامل ترین برنامه‌اس

یه دختر دیوونه که دیوونه بارونه  یه دختر پر احساس که عاشق نویسندگیه  یه نویسنده‌ کوچولو با رویاهای بزرگ🌈🦋

من خیلی وقته رمان های کوتاه نمی‌خونم اکثرا رمان های که میخونم از هزار صفحه شروع میشه تا پنج هزار صفحه😁😅

قبلا رمان های اگه گفتی من کیم؟! ملودی زندگی من، گل عشق من و تو، در همسایگی گودزیلا، واحد روبه رویی، توسکا، تقاص، اینارو خوندم پیشنهاد میکنم بخونی.

یه دختر دیوونه که دیوونه بارونه  یه دختر پر احساس که عاشق نویسندگیه  یه نویسنده‌ کوچولو با رویاهای بزرگ🌈🦋
من خیلی وقته رمان های کوتاه نمی‌خونم اکثرا رمان های که میخونم از هزار صفحه شروع میشه تا پنج هزار صفح ...

من جنبشو ندارم یه بار یه رمان ۵۰۰ صفحه ای رو تو یک روز تموم کردم از صب پاش بودم تا ۵ صبح تموم شد 😂

شما خوندین خودتون اینا رو ؟ پایانش خوبه یا بد؟

اره پایانشون خوبه 

تلخی داره ولی خوبه

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آرزوی قشنگترین ها برای تویی که داری اینو میخونی گلی 🤍🦊باردار نیستم روزشمار هدفمه🍭🧡

2824
2823
2791
2779
2792