2777
2789
عنوان

قانونای مزخرف مدرسه(حجاب)

2773 بازدید | 17 پست

یادمه دوران راهنمایی ما مجبور بودیم هد بزنیم و مانتو شلوار گشاد گشاد بپوشیم که مدرسه مرد رفتامد میکنه یه موقع با دیدن جذابیت یه مشت سیبیلو تحریک نشه بعد جالب اینجاس مدیرو معاون مدرسه هردو چاق بودن و مانتوهای تنگم میپوشیدن قشنگ باسن و سینشون میزد بیرون موهای رنگ کردشونم بیرون بود ینی مردا که رفتامد میکردن از دیدن ما با سیبیل و ابروهای پر تحریک میشدن نه اونا 

ینی قانون فقط واسه دانش اموزه؟؟چرا خودشون رعایت نمیکنن واقعا😅

🙂💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم یادمه راهنمایی که بودم 

معاونمون همیشه ناخوناش خیلی بلندبود و همیشه لاک  داشت گاهی حتی کاشتم میزد دم عید و اینا

بعد با اون ناخوناش مارو به صف می‌کرد میومد ناخون مارو ببینه

ولش میکردی متر مینداخت از یه سانت بزرگتر نباشه 

اه اعصابم بهم ریخت اینهمه تحجر و توحش برام یادآوری شد

بیا خوب باشیم:)                                                              

مدرسه پسر من که اول ابتداییه بلوز آستین کوتاه ممنوعه ، چرا واقعا؟

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱

ما که موقع تعطیلی مدیر و ناظم همچین روشونو میگرفتن یه چشمشون از زیر چادر معلوم بود تو کوچه بچه ها رو میپاییدن که آسه برن و آسه بیان و کسی تو کوچه چادرشو نکنه تو کیفش

همیشه خواسته‌ام از خدا فقط او را،   چنان‌که خسته‌تنی چای قندپهلورا ☕☕☕
این که خوبه .من با آستین کوتاه تو شاد فیلم بچه ام گذاشتم تذکر دادن

نه خدایی تو اسکای روم راحت بودیم هر چی میخواستیم می پوشیدیم ولی دیگه تو مدرسه بچه ۷ ساله آستین کوتاه نپوشه رو درک نکردم واسه چیه

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱