2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من شماره یکیو سیو کردم ک پروفایلشو ببینم دستم خورد تماس سریع قطع کردم

زد تماس هدایت شد😭

منم مامان شدم😍1401/07/17بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت 🙏 نی نیم دوقلوئهههههه😍
الان پیامش براش میره یعنی؟؟😭😭

میره،، هیچ کاریشم نمیتونی بکنی

توجه توجه ۱۲ شب به بعد از من نظر نخواید.  در طول روز خوبم. اگه تو سایت باشم با حوصله به تاپیکا جواب میدم    ... شبا تمایل شدید به انتقادهای تند و صریح دارم    
خاک بر سررررم😭😭😭

دور از جون،، هرکی بود بگو  دستم خورد.. اصلا اهمیت نده. عزیزم به پشمات. اصلا برات مهم نباشه

توجه توجه ۱۲ شب به بعد از من نظر نخواید.  در طول روز خوبم. اگه تو سایت باشم با حوصله به تاپیکا جواب میدم    ... شبا تمایل شدید به انتقادهای تند و صریح دارم    
دور از جون،، هرکی بود بگو  ستم خورد.. اصلا اهمیت نده. عزیزم به پشمات. اصلا برات مهم نباشه

وااای ن اشناست خبر مرگم بیاد

یهو زنگ نزنه بهم یفهمه منم😭😭😭

وااای ن اشناست خبر مرگم بیاد یهو زنگ نزنه بهم یفهمه منم😭😭😭

بابا این حرفا چیه،،،، فیلم سوپر که نفرستادی. زنگم زد بگو اومدم شمارتدنو سیو کنم دستم خورد. یا اگه بدت میاد ازش بگو داشتم شمارتو پاک میکردم دستم خورد. توروخدا بابت یه همچین چیزایی الکی بهم نریزید

بابا این حرفا چیه،،،، فیلم سوپر که نفرستادی. زنگم زد بگو اومدم شمارتدنو سیو کنم دستم خورد. یا اگه بد ...

شوهرم بفهمه وااای😭