2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ بگم همه اینارو دارم در کنارش نصف خونه و درامد و بچه هم دارم باز بنظرت خوب نیست؟ 

چرا خوب نباشه عااالیه عزیزم ...وقتی آمادگیشو داشتی از لحاظ روحی جسمانی فکری چرا که نه 

خیلیم عالی 

بچه هم که ثروت زندگیه 

مسائلی مثل ازدواج بستگی به شرایط هر شخصی هم داره عزیزم 

برای هر کس متفاوته 

یکی میبینی تا ۳۰ سالگی هم در خودش نمیبینه بتونه بار مسئولیت بدوش بکشه 

یکی در مثلا ۱۸ سالگی تواناییشو داره چرا که نه 

خوشبخت باشی عزیزم✨❤️

من ۲۵ سالگی ازدواج کردم اونم با زور خانوادم هنوزم میگم زود بوده بیخیال بابا چرا انقدر عجولید لذت ببرید از مجردیتون و بخور و بخواب

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

حالا من یه بچه 6 ماهه دارم 

دائم میگم منو چه به ازدواج و بچه آخه 

اصلا خودمو مادر و همسر نمیدونم و همون دختر مجرد آزاد میدونم 😕😕😕

22 سالم

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

الهییی واس همینه ک بهشت زیر پا مادرانه🥺من حاضر بودم همیه اینارو تجربه کنم ولی ازدواج ت ۱۸سالگی و تو ...

🥺 اینکه بدون بچه جدا بشی بهتر از اینه ک با بچه جدابشی ، منم چندوقت پیش میخواستم جدا بشم 

۲۱ سالگی برای زندگی مشترک و مادر شدن خیلی سن کمیه 🥺❣️ امیدوارم مشکلت حل بشه عزیزم🥺❣️

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
آخه من کورد کرمانشاهم‌ امضاتو خواندم کم و بیش متوجه شدم 

زنده باشی گلی❣️

آره زبون لکی و کوردی کرمانشاه به هم نزدیک هستن

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم