2777
2789

من ۲۰ سالمه چون بچه آخریم همش حس ۱۰ ساله هارو دارم

در انتظار فردا شب را سحر کن🎵                               با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶.                     سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼                         بشکن در قفس را از تن رها شو🎸                            درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻.                            از خود دمی برون آ محو خدا شو⁦⁦⁦🌬️⁩⁦🌨️⁩🌝          
منم همیشه باخودم‌میگه کاش ۱۷.۱۸بودم ۲۱ زیاده🤪🤣

هرچی سنت بره بالاتر عمیق تر ب مسائل نگاه میکنی

حتی یه سالش هم کلی رو دیدت تاثیر میزاره و پر از تجربس

سن مهم نیست انتخاب درست مهمه و اینک برای خوشبختی لزوما ما ب پسرا و ازدواج نیاز نداریم 

خوشگل بودن خوبه اما خوب بودن خوشگل تررره😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین الان مامانم داشت به من میگفت تو نی نی کوچولوی منی 

😁😑۲۹سالمه

همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادش تو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین  و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘
چشم گلم حتما سوره ی تکویر خیلی عالیه اگر دوست داشتی چله بردار که آدم درستی توی مسیرتون قرار بگیره نه ...

یه چیزی بگم انقد هنوز چله گردنم هی بخاطر درسام نخوندم خدا کنه ببخشنم،😭🥺

🥺🥺

بخدا 

عین ی پیر زن شدم ، سینه های افتاده موهای سفید شده 

هیکل خوش فرمم تبدیل شده به ی هیکل بد ترکیب پر از ترک بعد از بارداریم 

شکم افتاده و پهلو های بزرگ 

اعصابم ضعیف شده 

هرکاری می‌خوام بکنم لنگ بچمم 

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
🤣🤣خوشبحالت

ن بابا خوشبحال تو واقعا سنت کمه من دیگه واقعا سنم بالاس مامانم میخواد خوشحالم کنه چون افسردگی دارم خخخ

همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادش تو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین  و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘