2777
2789
عنوان

دارم از ترس سکته میکنم بیاین کمک

309 بازدید | 25 پست

هوایی مشهد خیلی بده همش صدای رعدو برق و باران شدید بعد قطع میشه دوباره بارون خیلی شدید منم فوبیادارم از صداش که در حد مرگ میترسم از دیدن رعد هم زبونم بند میاد چکار کنم اروم شم ذکری دعایی  ممنون میشم کمکم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عاشق رعد و برقم 😍😁

هدفون بزار با صدای بلند اهنگ گوش بده

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

موقع رعد و برق گوشاتو بگیر منم فوبیای شدید به رعد و برق دارم . چند روز پیش یه رعدو برقی تو شهر ما زد من فکر کردم شیشه هامون خورد شدن یعنی زهر ترک شدم

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن
منم از صدای صاعقه میترسم‌‌ ‌از بادو بارون نمی‌ترسم ولی از صاعقه خس میکنم دل آسمون میخواد پاره بشه می ...

از سر بریده نمیترسیدم چند سال پیش تصادف بدی کردم بعدش اینطور شدم از بارون ساعقه باد شدید بلندی جاده پر پیچ خم میمیرم و زنده میشم از ترس