2777
2789
عنوان

لک صورت

175 بازدید | 10 پست

بچه ها صورتم خیلی لک اورده ناراحتم راه حلی دارید جز لیزر که برطرف کنم 

همسرم وکیل هست وهر سوالی داشته باشید میتونم ازش بپرسمخودم معلم ادبیات‌میتونم کمک بچه ها کنکوری کنم اگر سوالی داشتن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صد آفتاب می‌زنی ‌مرتب تمدید   ؟؟  وگرنه هیچ درمانی فایده نداره

نه استفاده نمیکنم کرم پودر بیرون میرم استفاده میکنم 

همسرم وکیل هست وهر سوالی داشته باشید میتونم ازش بپرسمخودم معلم ادبیات‌میتونم کمک بچه ها کنکوری کنم اگر سوالی داشتن 
احتمالا بخاطر آفتاب  ضدآفتاب بزن و هر ۳ ساعت تمدید کن

چه صد افتابی استفاده کنم اصلا روحیه اموخراب شدهرمیخوام برم متخصص پوست دیگه

عزیزم حتما برو دکتر 

احتمالا مشکل کبد داری که بی دلیل لک قهوای زدی 

منمنثل تو شدم نگو کردم چربه  الان کل بدنم لک شده  .هرچی زودتر برو دکتر  من رفتم طب سنتی 

لینک چت ناشناسم   https://abzarek.ir/service-p/msg/2314532                      پارادوکس یعنی  ندارمت ولی گاهی فکر از دست دادنت دیوانه ام میکند ...🙂

عزیزم حتما برو دکتر  احتمالا مشکل کبد داری که بی دلیل لک قهوای زدی  منمنثل تو شدم نگو کر ...

چشم مرسی ممنونم وقت متخصص پوست گرفتم