2789
عنوان

چرا😭

121 بازدید | 8 پست

هربار میرم بهداشت ومطب دکتر وزن اضافه کردم.باردارم.بهداشت هی میگه وزنت زیاده دکترم میگه نه طبیعیه.الان ماه ششم ۷۶ کیلوم تاماه اخر میترکم که😲😢

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  

مامان من تا 90 کیلو می رسید هر بارداری

در تواریخ مغول آمده است که هلاکوخان چون بغداد را تسخیر کرد، جمعی را که از شمشیر بازمانده بودند، بفرمود تا حاضر کردند. چون بر احوال مجموع واقف گشت، گفت که باید صاحبان حرفه را حفظ کرد. رخصت داد تا بر سر کار خود رفتند. تجار را مایه فرمود دادند،‌ تا از بهر او بازرگانی کنند. جهودان را بفرمود که قوی مظلومند، به جزیه از ایشان قانع شد. قضات و مشایخ و صوفیان و حاجیان و واعظان و معرفان و گدایان و قلندران و کشتی‌گیران و شاعران و قصه‌خوانان را جدا کرد و فرمود: اینان در آفرینش زیادی هستند و نعمت خدای را حرام می‌کنند! حکم فرمود تا همه را در شط غرق کردند و روی زمین را از وجود ایشان پاک کرد.لاجرم نزدیک نود سال پادشاهی در خاندان او باقی ماند و هر روز دولت ایشان در افزایش بود.نفهمیدی چی شد؟؟ والا منم نفهمیدم. ریپلای کن بنویس چه امضای قشنگی تا بقیه هم بخونن و مثل تو اسکل بشن کی به کیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا استرس نداشته باش

تو بارداریم وقت رژیم لاغری نیست قطعا

ولی حواست به خودت باشه به خودت برس یه ورزشای سبک و پیاده روی اینا انجام بده قند و شیرینی اینا نخور دیابت بارداری نگیری خدای نکرده

ولی در کل فعلا به خودت سخت نگیر

ARE YOU DUMB?? ...STUPID
مامان من تا 90 کیلو می رسید هر بارداری

مجردی حسرت رسیدن به وزن نرمالو داشتم ازبس دکتر رفتم که چاق شم نمیشدم اسکلت بودم الان هی چاق میشم

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
ببین دکترت چی میگه 😬 والا تجربه ندارم ولی یادمه یکی از فامیلامون ، وزن بچه تو شکمش داشت بیشتر میشد ...

دکتر گفت طببعیه ماماها میترسونن آدمو

کلا استرس نداشته باش تو بارداریم وقت رژیم لاغری نیست قطعا ولی حواست به خودت باشه به خودت برس یه ور ...

ورزش وپیاده روی ممنوعه جفتم پایینه .استرس ندارم درکل پسفرداهم ازمایش قند دارم 

مجردی حسرت رسیدن به وزن نرمالو داشتم ازبس دکتر رفتم که چاق شم نمیشدم اسکلت بودم الان هی چاق میشم

زندگی همینه هیچ وقت تعادل نداره

عوضش یه نی نی خوشگل تپل بدنیا میاری  

در تواریخ مغول آمده است که هلاکوخان چون بغداد را تسخیر کرد، جمعی را که از شمشیر بازمانده بودند، بفرمود تا حاضر کردند. چون بر احوال مجموع واقف گشت، گفت که باید صاحبان حرفه را حفظ کرد. رخصت داد تا بر سر کار خود رفتند. تجار را مایه فرمود دادند،‌ تا از بهر او بازرگانی کنند. جهودان را بفرمود که قوی مظلومند، به جزیه از ایشان قانع شد. قضات و مشایخ و صوفیان و حاجیان و واعظان و معرفان و گدایان و قلندران و کشتی‌گیران و شاعران و قصه‌خوانان را جدا کرد و فرمود: اینان در آفرینش زیادی هستند و نعمت خدای را حرام می‌کنند! حکم فرمود تا همه را در شط غرق کردند و روی زمین را از وجود ایشان پاک کرد.لاجرم نزدیک نود سال پادشاهی در خاندان او باقی ماند و هر روز دولت ایشان در افزایش بود.نفهمیدی چی شد؟؟ والا منم نفهمیدم. ریپلای کن بنویس چه امضای قشنگی تا بقیه هم بخونن و مثل تو اسکل بشن کی به کیه
زندگی همینه هیچ وقت تعادل نداره عوضش یه نی نی خوشگل تپل بدنیا میاری    

ان شاالله 

فدات

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز