2777
2789

چیزی نگو بذار بسوزه یا اگه تو استوری میذاری بنویس خوشحالم که تونستم انقدری بسوزونمت که هنوزم سوختنت ادامه داره😁😗

«أُجِیبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ»   خودمونیش میشه: آرزوهاتو وقتی منو(از ته دل) بخونی برآورده میکنم... 🌱🌿   و چقدر قشنگه.   *قسمتی از آیه۱۸۶ سوره بقره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

که میدونی کیه 

برو همه رو هاید کن جز اون استوریش کن بعد پایینش بنویس همه ی اینایی که گفتی خودتی خداروشکر که با این شخصیت زشتت آشنا شدم بی فرهنگ  

منم ازیناااا 🥺🦄                                                          https://harfeto.timefriend.net/16627071330712                                                                       بنده یه دخترم زاده ی پاییز که شعارش اینه : این نیز میگذرد🚶🏻😂 و همه چیز یه راه حلی داره جز مرگ 🙃💜      سن تعداد دفعاتی هستش که شما به دور خورشید میچرخید ، و دوست عزیز این پدیده ارتباطی با سطح شعور ، سواد و فرهنگ شما و دیگران !! نداره
که میدونی کیه  برو همه رو هاید کن جز اون استوریش کن بعد پایینش بنویس همه ی اینایی که گفتی خودت ...

نمیدونم کیع من چن بار دیگع هم گزاشتم حرفای بدی گفتن بم ولی نع در لین حد

نمیدونم کیع من چن بار دیگع هم گزاشتم حرفای بدی گفتن بم ولی نع در لین حد

خودت باید آدمای بی شخصیت زندگیت را بشناسی بزاریشون کنار 

ممکنه اگه پنج تا حرف بد ازشون دریافت کرده باشی همه را به نفر نوشته باشه

منم ازیناااا 🥺🦄                                                          https://harfeto.timefriend.net/16627071330712                                                                       بنده یه دخترم زاده ی پاییز که شعارش اینه : این نیز میگذرد🚶🏻😂 و همه چیز یه راه حلی داره جز مرگ 🙃💜      سن تعداد دفعاتی هستش که شما به دور خورشید میچرخید ، و دوست عزیز این پدیده ارتباطی با سطح شعور ، سواد و فرهنگ شما و دیگران !! نداره
خب لینک ناشناسع منم رمز زدم جز خودم نمیتونع کسی ببینع مگر اینکع بزارم استوریم

خب گذاشته شما بخونی دیگه، چون نمیشناسیش اینجا بخواد تاپیک بزنه فحش اون طرف بده همه به اسم کاربریش میشناسنش ،ممکنه تعلیق هم بشه.منم نگفتم که لینک غیر ناشناسه که 😐😅مثل هزاران نفر دیگه که ممکنه درد و دلاشونو توی لینک ناشناس بگن اینم به یکی میخواسته فحش بده که یکی هم ببینه تا از میزان عصبانیتش کم بشه. 

يا إلهي، أنت الأفضل، الأفضل.

ببین بزار استوری اینو بعد پایینش بنویس دوستان کسی شماره بیمارستان داره من زنگ بزنم بیان اینو ببرن؟؟؟؟ بنده خدا جزغاله شد از حسودی یا اینکه میتونی اینو ننویسی بنویسی خداروشکر انقدر دارم که بعضیا خودشونو ج*ر بدن از حسودی 

سه قلو های قشنگ مامان زودتر بیاید تو بغلش😊 دخملام و پسمل قشنگم مامانی عاشقتونه😍از طرف(مامان کوچولوی ۲۶ ساله)