2777
2789
عنوان

چقده کیف میده 😋 عکس

345 بازدید | 12 پست

دیرو رفتم قاب گوشی گرفتم انقد گوشی سبک و خوشدست شد تم عوض کردم واسه خود سامسونگه انقد گوگولیه ببینین شمام‌از تم گوشیتون عکس بدین

مطمعنم خونه میخریمو منو عشقم صاحب یه دختر و پسر میشیم 🤗 خداروشکر بابت ارامشی که دارم دلتون اروم

قشنگه یاد میدی؟

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

و منی که با ۴۲ سال سن، همش تو تمای سامسونگ می‌گردم و تم جینگول بینگول می‌گیرم و ذوق می‌کنم 😁

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

من قاب گوگولی خریدم اونم برای اولین باره!

یعنی ۱۰ ساله گوشی دارم هیچوقت قاب گوگولی نخریدم

حال تم عوض کردن و اینا کا اصلا ندارم😂

تا مدت ها هم بک گراندم اصلی خود سامسونگ بود

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

آره قشنگه 😍 

گوشی قبلیم هوآوی بود یه تم قلبی خیلی خوشکل داشت 🥺

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
و منی که با ۴۲ سال سن، همش تو تمای سامسونگ می‌گردم و تم جینگول بینگول می‌گیرم و ذوق می‌کنم 😁

😂😂😂😂 من و شما عوضش پیر بشیم از این مامانای قشنگ میشیم که واسه نوه شون و خودشون لاک میزنن🤶

مطمعنم خونه میخریمو منو عشقم صاحب یه دختر و پسر میشیم 🤗 خداروشکر بابت ارامشی که دارم دلتون اروم
😂😂😂😂 من و شما عوضش پیر بشیم از این مامانای قشنگ میشیم که واسه نوه شون و خودشون لاک میزنن🤶

😍😍

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...