2777
2789
عنوان

نمیدونین چی دیدم .....😨😨😱😱

| مشاهده متن کامل بحث + 1200 بازدید | 97 پست
https://www.iribnews.ir/files/fa/news/1401/2/17/7957855_383.mp4

وای خدایا🥺

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سردرد گرفتم 🥺🥺🥺

منم به خدا

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
کاش یکیو پیدا میکردن بچه میخواست و نداشت😑

حس میکنم واسه یه دختر مجرد بوده که حالا یا تجاوز شده یا هرچیزی ک نخاستن کسی بدونه اصلا وگرنه زنو شوهر بچه رو نخاستن راهای زیادی هست واسش

تو نایلون چجوری نفس میکشه😭

من هرجور فک میکنم نمیتونم تو معزم جا بدم که یکی گفته برو نایلون بیار بزاریم نایلون چه جوری برداشتن آخه چه جوری گداشتن یعنی اون لحظه زمین تکون نخورده؟آسمون صدا نداده؟

متنفر از شوهر ...
همون طرف فیلم میگیره بچه رو بردار اصلا تو دردسر بیفتی ب جهنم انسانیت مرده

خب مگه اول فیلم نگرفته همون فیلمه نشون پلیسا میداد به اضافه ی شاهدا.بغلش میکرد پشه ها رو کنار میزد پیرهن خودشو میزد دورش تامیومدن😢😢😢

پشت هراکانت مجازی یه قلب درحال تپیدنه❤لطفا مراقب حرفامون باشیم....همه به اندازه ی کافی خسته هستن مرهم دردباشیم نه نمک روی زخم🙇‍برام دعاکنید مشکلاتم حل بشه...