سلام قبل از هر چیزی بگم که من تازه اومدم نینی سایت و امیدوارم که بتونید کمکم کنید
خب من 17 سالمه و رشته ام تجربیه . تقریبا یک ساله که توگپای تلگرام چت میکنم تا اینکه 3 ماه پیش پسری که تو تل خیلی وقته میشناسمش بهم پیشنهاد داد و رل زدیم اولش برام جالب نبود اما کم کم عاشقش شدم و خیلی شدید وابستش شدم و فهمیدم اونم واقعا دوسم داره کم کم شمارمو گرفت و حدود دو هفته پیش رفتیم تو وات که بیشتر اونجا باشیم اینم بگم که همشهری هستیم ولی تاحالا دیت نداشتیم چند روز پیش مامانم یهویی پی وی اینو تو وات دید و گوشیو گرفت چک کنه و فهمید که رل دارم اینمبگم که فوش وو اینا هم میدادیم و همه رو خوند به غیر از این چند بار دیگه مچمو گرفته بود تقریبا یکی دو سال پیش الان به طور کامل گوشیو گرفتن ازم و یه گوشی نوکیا دادن بهم الانم با لپتاپ اومدم
خیلی حالم بده و شدید دلم برای اون پسر تنگ شده بابام خیلی ازم ناراحته با اینکه فقط گفتیم با دوستام فوشای بد دادیم و مامانم دیده درواقع نمیدونه رل داشتم و بهم میگه ایشالا زودتر بمیری دیگه فکر کنکور و دانشگاهو از سرت بیرون کن و از اینحرفا واقعا احساس میکنم بین دوستام و خانواده اضافیم
بگید چجوری اعتماد خانوادمو جلب کنم و اوضاع رو بهتر کنم
خودم میدونم نباید رل میزدم و اینا لطفا فقط راه حل بدید