2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید

217 بازدید | 10 پست

سلام قبل از هر چیزی بگم که من تازه اومدم نینی سایت و امیدوارم که بتونید کمکم کنید

خب من 17 سالمه و رشته ام تجربیه . تقریبا یک ساله که توگپای تلگرام چت میکنم تا اینکه 3 ماه پیش پسری که تو تل خیلی وقته میشناسمش بهم پیشنهاد داد و رل زدیم اولش برام جالب نبود اما کم کم عاشقش شدم و خیلی شدید وابستش شدم و فهمیدم اونم واقعا دوسم داره کم کم شمارمو گرفت و حدود دو هفته پیش رفتیم تو وات که بیشتر اونجا باشیم اینم بگم که همشهری هستیم ولی تاحالا دیت نداشتیم چند روز پیش مامانم یهویی پی وی اینو تو وات دید و گوشیو گرفت چک کنه و فهمید که رل دارم اینمبگم که فوش وو اینا هم میدادیم و همه رو خوند به غیر از این چند بار دیگه مچمو گرفته بود تقریبا یکی دو سال پیش الان به طور کامل گوشیو گرفتن ازم و یه گوشی نوکیا دادن بهم الانم با لپتاپ اومدم

خیلی حالم بده و شدید دلم برای اون پسر تنگ شده بابام خیلی ازم ناراحته با اینکه فقط گفتیم با دوستام فوشای بد دادیم و مامانم دیده درواقع نمیدونه رل داشتم و بهم میگه ایشالا زودتر بمیری دیگه فکر کنکور و دانشگاهو از سرت بیرون کن و از اینحرفا واقعا احساس میکنم بین دوستام و خانواده اضافیم

بگید چجوری اعتماد خانوادمو جلب کنم و اوضاع رو بهتر کنم

خودم میدونم نباید رل میزدم و اینا لطفا فقط راه حل بدید

خانوادت کاملا حق دارن و کار درستی کردن 

چندم رو میخونی؟

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب این کارا یعنی چی...بشین درستو بخون در اینده به هیچ پسری نیاز نداشته باشی

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

خب این کارا یعنی چی...بشین درستو بخون در اینده به هیچ پسری نیاز نداشته باشی

این به عنوان تفریحم بود ولی الان هم اعتماد دوباره خراب شد هم گوشیو ازم گرفتن میشه کمک کنید چیکار کنم

این به عنوان تفریحم بود ولی الان هم اعتماد دوباره خراب شد هم گوشیو ازم گرفتن میشه کمک کنید چیکار کنم

هیچی دیگه تنها راحت اینه که بری ازشون عذرخواهی کنی بگی دیگه تکرار نمیشه واگه میخوان همش گوشیتو چک کنن....اگه تفریحه با دوستای دخترت حرف بزن نه پسر اخرش خودت لطمه میخوری چون دخترا احساساتین....

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

هیچی دیگه تنها راحت اینه که بری ازشون عذرخواهی کنی بگی دیگه تکرار نمیشه واگه میخوان همش گوشیتو چک کن ...

الانم خوردم ولی واقعا دوسش دارم شاید مسخره باشه چون کوچیکم هنوز ولی خیلی دوسش دارم

الانم خوردم ولی واقعا دوسش دارم شاید مسخره باشه چون کوچیکم هنوز ولی خیلی دوسش دارم

خب نزار بیشتر بشه من خودم مادرم هیچوقت نمیزارم یه پسر با احساسات دخترم بازی کنه....واسه خودت ارزش قائل شو فقط به فکر دَرست باش که یه شغل خوب در اینده داشته باشی...کسی که واقعا دوست داشته باشه اول با پدرومادرت صحبت میکنه و خیلی محترمانه میاد خواستگاری نه اینطوری....اینکه دوسش داری هم فقط واسه سِنته بزرگتر که بشی به این دوس داشتنت میخندی ...فقط فراموشش کن واز زندگیت بندازش بیرون مطمئن باش اونم بعداز یه مدت ازت خسته میشد وباهات همینکارو میکرد اونوقت تو میمونی با یه دنیا غم و افسردگی....الان با مامانت حرف بزن بگو میخوای تغییر کنی و فقط به فکر درسو ایندت باشی بگو میتونه گوشیتو هرروز چک کنه حرف بزن تا دوباره اعتمادشو جلب کنی 

دهم هستم الان  خودم میدونم حق دارن ولی چه کار کنم الن

دست ازین کار هات بکش قشنگ درست رو بخون و با درس و نمره های خوب نشون بده که تغییر کردی و واقعا هم دیگه سمت این کار ها نرو

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..