2789
عنوان

خاستگار لوس

368 بازدید | 28 پست

سلام 

تاپیک قبلی درمورد خاستگارم گفتم...و قرار شد بعد عید فطر بیان..حالا هفته پیش چهارشنبه مامانش زنگ زده که غروب بریم؟

مامامم هم گفت ما امروز نمیتونیم...

دلم اون معجزه خدا رو میخواد که اگه بشه چی میشه😍😍😍😍

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بعد قرار بر این شد یه روز من و پسره و مامانم و مامانش بریم بیرون...تا الان زنگ زدن یعنی چی شده؟

پشیمون شدن؟

معرف بهشون گفته بود دختره زیاد مایل به ازدواج نیست فقط میخواد ببینه...اون روزی گه مامانه زنگ زد گفت حالا دخترون قصد داره یا نه..؟ مامانم هم گفت حالا باید صجبت کنن...

چی شده زنگ نزدن؟

چجوریه

زیاد چیزی نمیدونم قرار شد حضوری بیشتر حرف بزنیم ولی گفتن پسره ریز نقشه...من خودم ۱۵۵ هستم.‌.

مشکل قدش رو هم دارم...

حالا جالبه اونا طاقچه بالا گذاشتن...

زنگ زدن بگیم نمیایم.؟

بهت نمیخوره مایل ب ازدواج نباشی😂

مایل هستم ولی نه زیاد...فک کنم از حرف مامانم ناراحت شدن و گفتم دختره فقط برای سرگرمی میخواد بیاد...

زیاد چیزی نمیدونم قرار شد حضوری بیشتر حرف بزنیم ولی گفتن پسره ریز نقشه...من خودم ۱۵۵ هستم.‌. مشکل ق ...

لوس نیست چرا فکر میکنید لوسه؟ شما مایل نیستی اونم گفته چه کاریه نریم اصلا تقصیر خودت بوده خب

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

فهمیدن زیاد مایل نیستی نیومدن

پس چرا مامانش گفت بهتون خبر میدیم...وای چه قدر بدم میاد ادم رو تو این فکر میزارن که چی شده که زنگ نزدن‌‌‌...

پسره لوس

مایل هستم ولی نه زیاد...فک کنم از حرف مامانم ناراحت شدن و گفتم دختره فقط برای سرگرمی میخواد بیاد...

اره حتی اگه مایل هم نبودی نباید میگفت بالاخره میدیدیش یا جواب رد میدادی یا مثبت

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز