2777
2789
عنوان

نظرم که میخواستم بدم اینه که

277 بازدید | 34 پست

اون تاپیکه رو دیده بودین نوشته بود این چه وضع سایته و اینا. 

من میگم در راستای تعامل بهتر 

1.کاربرای اون حوزه رو تو مابقی تاپیک ها بشناسیم و توی تاپیک خودمون تگ کنیم. 

2.توی سایت بگردیم ببینیم کیا اون مدل تاپیک رو زدن و براشون کامنت بذاریم تا بیان و راهنماییمون کنن. 

3.گاهی من دیدم نی نی یار هم توی این حوزه ها خوب راهنمایی میکنه، از ایشون هم میشه راهنمایی گرفت. 

تعداد رای : 21
نظرسنجی
ترشی نخوری یه چی میشی سمیر 😁
6
28%
خوشم نیومد سمیر 🙄
7
33%
نه، همینطوری خوبه. لذتش همینه اصلا😶
7
33%
دوست نداشتم راه حلتو، بذار من ایده بدم. 🌺
1
4%

هیچوقت نفهمیدم چی گفتید هیچوقتاااا

مبهم میگید آخه🥵

چشات کاری ک میکرد ، با من هیچ ساقی نمی‌کرد..‌.🤍🫶🏻                                عجیجم ع حضور من تو سایت ، فشار بقول ، بسوز ، جر بخور ، پاره شو همینه ک هس😐🤍                                                      یکدانه_هسدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ملت ی چیزی یاد گرفتن میگن میفهمم متوجه نمیشم فلان و بهمان هوعف

پ.ن

اون تاپیک رو ندیدم من

دهه هشتادی هایی ک براشون جک میساختن، صبور ترین نسل از آب در اومدن.اونا شاهد قتل هم نسل هاشون ب دست پدر،همسر یا برادر شون بودن!شاهد کرونا درست وسط آرزو هاشون بودن!اونا مجازی تحصیل کردن در حالی ک کنکور واقعی تو راه بود!ولی بازم برای رویا هاشون جنگیدن!        #احمقهارو_معروف_نکنیم                      فاز اون 16 میلیون نفری ک دنیا جهان بخت رو فالو کردن اصلااااا نمیفهمم!!!                            ? are we too young for this                               آیا ما برای این خیلی کوچک نبودیم؟ !
هیچوقت نفهمیدم چی گفتید هیچوقتاااا مبهم میگید آخه🥵

آخه شما اون تاپیک رو ندیدین. این ادامه اون تاپیک اون کاربره.نوشته بود اینجا نی نی سایته ولی سوالات مربوط به این حوزه رو کسی جواب نمیده میره تو حاشیه. 

اوک اما من متوجه نشدم😂

اون تاپیک کفایت رو دیدین؟ 

گفته بود این چه وضعشه سوالای اصلی بی جواب می مونه و اینا. منظورم این بود به هر دلیلی این سایت اینطور شد، اکی. ولی به نظر من با این کارها میشد که به جواب رسید. حالا هر کاربری تو حوزه سوال خودش🌺

ملت ی چیزی یاد گرفتن میگن میفهمم متوجه نمیشم فلان و بهمان هوعف پ.ن اون تاپیک رو ندیدم من

اهوم. به منم زیاد گفتن عادت کردم به شنیدنش🌺

ولی گفتم درباره چی بود. البته حق دارین، شاید من کمی گنگ و نامفهوم نوشته باشم.