2777
2789

من یه دختر کم حرفم و شخصیت  تقریباجدی دارم زیاد اهل بگو بخند و .... نیستم ( بلند نمیخندم و همیشه به یک لبخند اکتفا میکنم)به قول فامیلامون دختر سنگینیم البته میگن باشخصیتی با ادبی 

اما الان که دانشگاه حضوری شده میرم همه دخترا از اون پرحرفا و اهل بگو بخندو ... کلا یک شخصیت متفاوتن. برونگران

من نتونستم باکسی دوست شم 

چون مذهبیم و چادر سرم میکنم اونا هفت قلم آرایش کرده هستن و من شخصیت متفاوتی دارم

واقعا برام سختهههه تو جمع تنها باشم و خیییلی اذیت میشم

اونا به من به چشم یه امل نگاه میکنن و زیاد باهام همکلام نمیشن

چطور بگم کم حرفم نیستم در واقع اونا یکم ورپریده ان از نظرمن😂

من کمی خشک و بی بخارم

من از اون شخصیت های رسمی دارم . اهل گرم گرفتن نیستم

و کلا متفاوتم و اینکه نمیتونم عوض شم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا وقتی نظرت راجب دخترا اینجوری باشه

نمیتونی با کسی دوست بشی 

حس کردم یه مادر بزرگ داره میگه ورپریده 

یه هدفی دارم که باید بهش برسم یه جورایی دلیل زندگیمه .  عشق و عاشقی و اینا نیست اصلا تو این فازا نیستم . خدایا خودت یه کاری کن بتونم به هدفم برسم .   من فقط به خودت اعتماد دارم و میدونم تنهام نمیزاری .    درسته سنم کمه اما درک و شعورم بالاست .   آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ عنوان تحت هیچ شرایط .  اسم کاربری ها یادم نمیمونه .  

خب دوست پیدا کردن برات مسلما خیلی سخته اصلا ادم دوست پیدا میکنه که بگه بخنده بزنه سر و کله ش دیگه‌.کتاب بخون وقتای بیکاری با گوشیت مشغول شی و...

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185

خب تو چرا نمیگی و نمیخندی؟؟؟؟ 

حجابت سر جاش اما بگو بخندت هم سر جاش

آقایون درخواست دوستی ندید لطفا، چون قبول نمیکنم😒 مزاحمت ایجاد کنی نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو ببره رو هوا 😏 اگر با حرفا و عقاید من موافق نیستی پس ریپلای نکن، چون نه من حوصله بحث دارم نه تو🤫🤫 فرفری سایتتون هسدم🤧 با همه زود گرم میگیرم، خوش خنده هم هسدم ولی زود هم عصبانی میشم😌😌 پس عصبیم نکننننن که بد میبینی🤧🤧🤧🤧 توی زندگیم گند زیاد میزنم ولی پای بی تجربگیم میزارم😪😪😪😛 همینقدر راحت خودمو میبخشم😉😉 تایپکای ترسناک و بازی، تگم کنین😋😋عضو گروه خزان نارنجی🧡

اگه یه نفر دیگه مثل خودت بود تو کلاس میتونستی باهاش دوس بشی

بعضیا خیلی زود و با همه نمیتونن حرف بزنن

وصمیمی بشن منم همین جوریم

نمی تونم یچی بگم بقیه بخندن و شوخی بازی دربیارم 

همه میدونن    

نی نی ها رو خیلی دوس دارمممممممم   

آدمایی دیدم که بدون توجه با پوشش هم باهم خوب و عالی بودن 

شما خودت نمیخوای دوست بشی باهاشون و مشخصا بد نگاهشون میکنی که فکر میکنن املی و از طرز توضیح دادنت درمورد بقیه دخترا مشخصه 

یه هدفی دارم که باید بهش برسم یه جورایی دلیل زندگیمه .  عشق و عاشقی و اینا نیست اصلا تو این فازا نیستم . خدایا خودت یه کاری کن بتونم به هدفم برسم .   من فقط به خودت اعتماد دارم و میدونم تنهام نمیزاری .    درسته سنم کمه اما درک و شعورم بالاست .   آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ عنوان تحت هیچ شرایط .  اسم کاربری ها یادم نمیمونه .  
تا وقتی نظرت راجب دخترا اینجوری باشه نمیتونی با کسی دوست بشی  حس کردم یه مادر بزرگ داره میگه ...

برای من فرقی نمیکنه نظری خاصی ندارم نسبت به اونامنظورم نسبت به من ورپریده ان به قول مردم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 56 دقیقه پیش
2791
2779
2792