2777
2789
عنوان

مامانهای که بچه دو ساله دارند

117 بازدید | 18 پست

تو خونه چطور سرگرم میکنین بچه ی من خیلی پرخاشگری میکنه خیلی نگرانم چیکار کنم همش میگه بریم بیرون موقعی هم که میبرم بیرون برگشتنی اونقدر گریه میکنه که نگو

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر خونه حیاط دار دارید بذارش اونجا بازی کنه تخلیه بشه

نه گلم خونمون هم کوچیکه 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

پسر منم همینه همش میگه بریم بیرون ولی میبرمش بیرون آرومه واقعا میاد خونه هم حالش خوبه تا چند ساعت قشنگ ولی خب کروناست میترسم ببرم بیرون تو خونه هم سعی میکنم با بازی مشغول کنم مثلا چیزی که گاهی یه ساعت مشغول میکنه وقتی گریه میکنه شن جادویی میذارم تو سینی بازی میکنه البته ۲۰ ماهشه هنوز ۲ ساله نشده

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

دختر من صبح تا شب تو حیاطه 

سه ساعتم مهد میبرمش 

بازم خسته نمیشه

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.

من الان كه هوا گرمه ميبرمش تو خياط يا اب بازى يا ميزارمش توى باغچه خاك بازى كنه دكتر دخترم ميگفت واسه روحيه بچه هيچى مث خاك بازى نيس 

خدایا شکرت بابت همه چیز .......🦋🌱              هر آن كس كه بدم گفت .......... بدى سيرت اوست ....... وآن كس كه مرا گفت نكو ، خود نيكوست 🌱 حال متكلم از كلامش پيداست .... از كوزه همان برون تراود ، كه در اوست .....🍃🍃.                                                            
تا تنهاییم میزارمش تلوزیون ببینه خوراکی و غذا باباش بیاد دیگه همش میره پیش باباش بازی میکنن

تلویزیون منم میزارم ولی میترسم ضرر داشته باشه

نه گلم خونمون هم کوچیکه 

بنظرم باهاش بازی های نشستنی انجام بده

ولی حتما یک ساعتی در روز ببرش پارک

شهربازی

میدونی ما که بچه بودیم خونه ها حیاط دار بودن خیلی باصفا بود تخلیه میشدیم بازی میکردیم اینا همه اش تو خونن پوسیدن انرژی شون نمیتوننن تخلیه کنن پرخاشگر میشن حق دارن

حتی زیادم خواست بمونه بذار باشه

براش وقت بذار

بهش بگو امروز روز پسرم هست هرکار دلش بخواد انجام بده هرچقدر دلت میخواد بمون بازی کن خودش از لج دست برمیداره و خسته میشه یک هفته این کارو کنی تمام انرژیش تخلیه شده دیگه اشباع میشه از پارک و شهربازی مثل اسباب بازیاش و خونه عادی میشن براش

ماهرخ هستم 
من الان كه هوا گرمه ميبرمش تو خياط يا اب بازى يا ميزارمش توى باغچه خاك بازى كنه دكتر دخترم ميگفت واس ...

متاسمانی ما آپارتمانیم خیلی ادیت میشه