2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مطب غدد کار کردم چند سال  تا جایی که میدونم ندول های کمتر از یک سانت رو کاری ندارن  ب ...

عزیزم مامان منم نمونه برداری کرده و باید عمل شه خیلی خیای میترسم دلم اشوبه.میگم ندولهای خطرناکو عمل میکنن یا ندولهای خوش خیمم باید عمل شه؟

سلام گلم خوبین بهترین انشالله منم توده هایپر اکو دارم خیلی اذیتم میکنه۲۶*۳۹*۲0میلی متر هست مال شما چ ...

یعنی توده هایپواکو بدخیم‌نیستن امروز خاهرم سونو داد تو سونو مشخص شد خیلی هم نگران

داروش چیع چراکسی بمن نداددارو

عزیزم منم ندول هیپواکو یک سانتی دارم شما چکار کردین؟

من عاشق خدا هستم ❤️ با انرژی مثبت زندگی دوباره شروع کردم 😍 خدا هم منو خیلی دوست داره چون دستم و گرفت ومن واز تنهایی وتاریکی ها نجات داد خدایا شکرت🤍❤️
عزیزم مامان منم نمونه برداری کرده و باید عمل شه خیلی خیای میترسم دلم اشوبه.میگم ندولهای خطرناکو عمل ...

عزیزم برای مامان شما چه اندازه ای بود تروخدا جواب بده

من عاشق خدا هستم ❤️ با انرژی مثبت زندگی دوباره شروع کردم 😍 خدا هم منو خیلی دوست داره چون دستم و گرفت ومن واز تنهایی وتاریکی ها نجات داد خدایا شکرت🤍❤️
نه هنوز نرفتم نمونه بدم شهرستانم چهارشنبه میرم تهران تو سنو گفته ندولم ۴ میلیمتره اما از نوع هیپواکو ...

سلام شما رفتید نمونه برداری جوابش چیشد؟ الان حالتون چطوره خوب شدید؟