2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نشون چندتا دکتر دادمش گفتن باید نمونه بگیری چون مشکوکه

من مطب غدد کار کردم چند سال 

تا جایی که میدونم ندول های کمتر از یک سانت رو کاری ندارن 

بالای یک سانتم که میفرستادیم نمونه برداری همه خوش خیم بودن و مشکلی نداشتن خدا رو شکر 

اصلا نگران نباش فقط 

حتی چند موردی هم که بدخیم بودن به راحتی درمان میشدن ب راحتی 

تازه شما که میگی کارکرد تیروییدتون هم نرماله 

دیگه اگه واقعا میخای مطمئن شی نمونه رو هم انجام بده اما بدون که چیز مهمی نیست 

تیرویید خیلی مهمه خیلی اما خدا رو شکر خیلی راحت هم به درمان جواب میده و خوب میشه برای اونایی که براشون مشکل به وجود میاد 

پس ارامشتو حفظ کن گلم و با خیال راحت برو نمونه برداریتم انجام بده چون میگی چند تا دکتر تاکید کرده 

نترس اکثرا خوش خیمن و نیاز به درمان ندارن دور از جون بدخیم باشن هم به راحتی درمان میشن فامیل ما بدخی ...

آخه شیمی درمانی نداره ید درمانی داره اونم تازه شرایط داره اگه به کپسول نفوذ نکرده باشه یا به غدد لنفاوی و کوچیک باشه ید نمیدن فقط فالوآپ 

چند وقت از عمل تیرویید فامیلتون میگذره؟؟

ببین عزیزم من ۱۴ سال پیش عمل کردم کل تیروییدمو برداشتن بدخیم بود‌ ولی چون سایزش ۵ میل بود و نفوذ به هیچ جا نداشت ید هم ندادن بهم ولی چکاپامو به موقع میرم همیشه خدایی نکرده اگه بدخیم هم باشه با جراحی و ید درمانی خیلی راحت حل میشه اصلا جای نگرانی نداره

اگه اومدی تهران برو پیش دکتر چگینی مرکز تیراد یه خورده گرون میگیره ولی درست و با دقت انجام میده  ...

عزیزم بعدش واسه حاملگی مشکلی واستون پیش نیومد؟؟مال من هم اندازه شماس ینی میشه با این سایز کوچک متاستاز داشته باشه؟؟

آخه شیمی درمانی نداره ید درمانی داره اونم تازه شرایط داره اگه به کپسول نفوذ نکرده باشه یا به غدد لنف ...

اگه به غدد لنفاوی گسترش پیدا کرده باشه شیمی درمانی لازم داره...عروس دوست مامانم شیمی درمانی هم شد...اما حالش خوبه بعدشم که خوب شد ی بچه آورد

تربیت نااهل را چون گردکان بر گنبد است...
عزیزم بعدش واسه حاملگی مشکلی واستون پیش نیومد؟؟مال من هم اندازه شماس ینی میشه با این سایز کوچک متاست ...

عزیزم مال من اصلا تو نمونه برداری مشخص نبود بعدشم جراحی کردم به هوای گوآتر مولتی ندولار دکترم کامل برداشته بود که مشخص شده بود بدخیمه ولی تو مراحل اولیه اس و به هیچ جایی نفوذ نکرده به خاطر ید نگرفتم بعد من از سال ۹۴ نازایی بی علت دارم که هر چی هم دکتر رفتم مشخص نشد از اون موقع که واسه آی وی اف اقدام کردم متأسفانه خیلی رو آزمایشاتم تأثیر گذاشت ولی نمی‌دونم مشکل باروری به مشکل تیروییدم ربط داره یا نه من از بچگی کم کاری مادر زادی داشتم‌

اگه به غدد لنفاوی گسترش پیدا کرده باشه شیمی درمانی لازم داره...عروس دوست مامانم شیمی درمانی هم شد... ...

عزیزم بستگی به نوعش داره تمام‌ بچه های گروه ما که پاپیلاری هستن حتی نفوذ به کپسول و لنف و ... با ید دوز بالا کنترل شده 

عزیزم بستگی به نوعش داره تمام‌ بچه های گروه ما که پاپیلاری هستن حتی نفوذ به کپسول و لنف و ... با ید ...

آهان نمیدونستم خدا انشاالله به همه سلامتی بده...

تربیت نااهل را چون گردکان بر گنبد است...