2777
2789
عنوان

ازمایش بتا

229 بازدید | 21 پست

سلاممم 

عاقا من امروز یکم احساس میکنم سینه هام سفت شدن نمیدونم میخام پریود شم یا ن امروز هشت روزه ک عقب افتاده ولی رفتم ازمایش دادم

منتظرم جوابم🙊

ب نظرتون هشت روز جواب قطعی میگیرم یا باید صبر میکردم؟؟؟

دعا کنید مثبت شه😪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیگه هشت روز جواب قطعی نده بچه به دنیا اومد میخواد جواب قطعی بده   

آزمایش با یه روز تاخیرم جواب تقریبا قطعی میده

همه‌ی ما فقط حسرت بی‌پایان یک اتفاق ساده‌ایم که جهان را بی‌جهت یک‌جور عجیبى جدی گرفته‌ایم!

سلام من ای وف کردم امروز روز سیزده انتقالمه ی بار ای وف کردم منفی بود فردا باید برم ازمایش دیروز بی بی جک گذاشتم حاله خیلی خیلی کم رنگ انداخت برام دعا کنید مثبت شم

دیگه هشت روز جواب قطعی نده بچه به دنیا اومد میخواد جواب قطعی بده     آزمایش با یه روز تا ...

😂اخه جاریم میگفت دکتر ب من گفته ده روز ک گذشت بیا الان اگه بری شاید زود باشه ی خورده دیگ صب کن ولی خو من تحمل ندارم😂

صد درشد حامله ای

میترسم اگه منفی شه خدایی نکرده مریض شده باشم ک اینقد عقب افتاده😐 اینقد فکرم منفیه

چن روزه همش خیلی گرمم میشه کولر روشن میکنم دو دقه بعد سردم میشه خاموش میکنم باز گرمم میشه نمیدونم چراا اینطوری شدم

میترسم اگه منفی شه خدایی نکرده مریض شده باشم ک اینقد عقب افتاده😐 اینقد فکرم منفیه چن روزه همش خیلی ...

حآلا من برعکس شماها با دو روز تاخیر قاعدگی لکه دیدم بعد از لکه یه لخته سفید و قرمز ترکیبی بود اومد الان روز سومم هست کلا انگار چیزی نیست فقط یه لکه قهوه ایی هست خیلی میترسم 😔

دوستان شما نظری ندارید چون میخوام تا دو روز دیگه برم  سونو رحم ببینم چرا اینطوری شدم 

حآلا من برعکس شماها با دو روز تاخیر قاعدگی لکه دیدم بعد از لکه یه لخته سفید و قرمز ترکیبی بود اومد ا ...

ازمایش بارداری دادی؟ شاید حامله ای اخه شنیدم برای بارداری هم لکه بینی هست گاهی وقتا ان شاءالله ک چیز خاصی نباشه عزیزم