2777
2789
روی دندونپزشکم کراش زدم دیروز بهم گفت دخترم یه هفت دیگ بیا بخیه دندونتو بکشم🤣🥺

دهنت سرویس 😂😂😂😂😂😂

همونجا تو مطب ک تنها شدین بهش پیشنهاد بده 

میگي حاضري براي عشق بمیري درصورتي که نه چیزي از مردن میدوني و نه چیزي از عشق :)  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روی دندونپزشکم کراش زدم دیروز بهم گفت دخترم یه هفت دیگ بیا بخیه دندونتو بکشم🤣🥺

روی سقف دهنت تتو کن آی لاو یو

در تواریخ مغول آمده است که هلاکوخان چون بغداد را تسخیر کرد، جمعی را که از شمشیر بازمانده بودند، بفرمود تا حاضر کردند. چون بر احوال مجموع واقف گشت، گفت که باید صاحبان حرفه را حفظ کرد. رخصت داد تا بر سر کار خود رفتند. تجار را مایه فرمود دادند،‌ تا از بهر او بازرگانی کنند. جهودان را بفرمود که قوی مظلومند، به جزیه از ایشان قانع شد. قضات و مشایخ و صوفیان و حاجیان و واعظان و معرفان و گدایان و قلندران و کشتی‌گیران و شاعران و قصه‌خوانان را جدا کرد و فرمود: اینان در آفرینش زیادی هستند و نعمت خدای را حرام می‌کنند! حکم فرمود تا همه را در شط غرق کردند و روی زمین را از وجود ایشان پاک کرد.لاجرم نزدیک نود سال پادشاهی در خاندان او باقی ماند و هر روز دولت ایشان در افزایش بود.نفهمیدی چی شد؟؟ والا منم نفهمیدم. ریپلای کن بنویس چه امضای قشنگی تا بقیه هم بخونن و مثل تو اسکل بشن کی به کیه
منکه انقدررر ژذابم خاطره خنده دار چررا عزیزم      

خو برا تو استثنا قائل میشم خنده دار نگو گریه دار بگو 😂😂😂😂 

خو برا تو استثنا قائل میشم خنده دار نگو گریه دار بگو 😂😂😂😂 

عژیژم گریه چرا

من خودم یه عژق دارم هعی به من میگه ژذاب لعنتی منم گریه کردم از ذوق

ریپ نزن اگر با حرف من حرفت یکی نیست Take me somewhere to calm down. Somewhere to listen  زندگی=قهوه_پپرونی_خواب
عژیژم گریه چرا من خودم یه عژق دارم هعی به من میگه ژذاب لعنتی منم گریه کردم از ذوق     ...

😂😂😂😂😂😂😂

[QUOTE=236483048]بچه که بودم سوتین مامانمو از رو لباسم میبستم میرفتم کوچه بازی میکردم پنج سالم بود همه بهم میخندیدن  ...[/QUOTE

منم دو سه سالم بود یه بار نوار بهداشتی گذاشتم

موقع از سرسره پایین اومدن مامانم منو گرفت یه دفعه فهمید یه چیزی توی شلوارمع 

در تواریخ مغول آمده است که هلاکوخان چون بغداد را تسخیر کرد، جمعی را که از شمشیر بازمانده بودند، بفرمود تا حاضر کردند. چون بر احوال مجموع واقف گشت، گفت که باید صاحبان حرفه را حفظ کرد. رخصت داد تا بر سر کار خود رفتند. تجار را مایه فرمود دادند،‌ تا از بهر او بازرگانی کنند. جهودان را بفرمود که قوی مظلومند، به جزیه از ایشان قانع شد. قضات و مشایخ و صوفیان و حاجیان و واعظان و معرفان و گدایان و قلندران و کشتی‌گیران و شاعران و قصه‌خوانان را جدا کرد و فرمود: اینان در آفرینش زیادی هستند و نعمت خدای را حرام می‌کنند! حکم فرمود تا همه را در شط غرق کردند و روی زمین را از وجود ایشان پاک کرد.لاجرم نزدیک نود سال پادشاهی در خاندان او باقی ماند و هر روز دولت ایشان در افزایش بود.نفهمیدی چی شد؟؟ والا منم نفهمیدم. ریپلای کن بنویس چه امضای قشنگی تا بقیه هم بخونن و مثل تو اسکل بشن کی به کیه
[QUOTE=236483048]بچه که بودم سوتین مامانمو از رو لباسم میبستم میرفتم کوچه بازی میکردم پنج سالم بود ه ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

دوس داشتی بیا توی اپلیکیشن لیوم....اونجا همه دختریم و همسن و سال بیا اونجا ...بچها خاطره های باحالی ...

گپ دارین ؟

باشع حتما نصب میکنم میام