2777
2789
من ارایشگرم... اگه خوشت نیومد تروفید بخر کامل پاک میکنه

اگه خوشمون امد برای ماندگاریش چی استفاده کنیم 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه خوشمون امد برای ماندگاریش چی استفاده کنیم 

افتاب برخی شوینده ها صابون ابرو ارایش ابرو 

چرب کردن ابرو با روغن های تقویتی و...اینا عمر فیبروز رو کم میکنه ازشون دوری کنید 

ولی در کل ماندگاری فیبروز به کیفیت موادی ک استفاده شده بستگی داره 

ممنونم پس راهی هست. خودم زیاد حساس نیستم. همسرم میگه باید قرینه باشه

بله حتما حتما دقت کنید ک ارایشگرتون قبل از انجام کار،قرینه سازی رو انجام بده بعد طرح رو بزنه

افتاب برخی شوینده ها صابون ابرو ارایش ابرو  چرب کردن ابرو با روغن های تقویتی و...اینا عمر فیبر ...

ممنون🙏

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

افتاب برخی شوینده ها صابون ابرو ارایش ابرو  چرب کردن ابرو با روغن های تقویتی و...اینا عمر فیبر ...

عزیزم جواب منم بده من بچه شیر میدم سایه ابرو زدم خدایی کارش خوب بود طبیعی زده ولی بعد سایه آبروم خشکی میزنه کلا پوست میندازه. از چیه؟ 

منم میخواستم فیبروز بزنم گفت چون شیر میدی ماندگاری نداره، ولی سایه هم کلا کمرنگ شده از شیردهیه؟  ...

عزیزم کیفیت موادش پایین بوده البته فشار دست هم تو زدن کار خیلی مهمه

براتون ترمیم انجام داد؟پوستتون چربه یا خشک؟

پوست های چرب رنگ پذیری خیلی پایینی دارن ولی پوست های خشک برعکس

ربطی به شیردهی هم نداره 

عزیزم کیفیت موادش پایین بوده البته فشار دست هم تو زدن کار خیلی مهمه براتون ترمیم انجام داد؟پوستتون ...

گفت بهترین مواده دوست خواهرمه میشناسمش. پوستم خیلی خشکه آرایشگره میگه چون شیر میدی رنگ پذیری نداره پوستت.