2777
2789
پس باید چیکار کرد من سونو ان تی مشکوک ب سندروم دادن هست جنینم

متاسفانه الان سقط بچه های مشکل دار ممنوع شده .. ۱۳ هفته بزرگه سرخود کاری نکنی بزنی خودتم بترکونیا

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس باید چیکار کرد من سونو ان تی مشکوک ب سندروم دادن هست جنینم

باید آمینو بشی شاید اشتباه گفتن بهت اگه تهرانی زودتر برو پیش  دکتر لاله اسلامیان پریناتولوژیسته خودش تو مطب آمینو میکنه. جواب آزمایش خونت چند بود

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

اگ مشکوک به سندرم دانه میری امنیوسنتز وقتی تایید شد از پزشکی قانونی نامه میگیری میری پیش دکترت بستری ...

نه دیگه اجازه سقط نمیدن حتی اگه مشکل دار باشه 

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
باید آمینو بشی شاید اشتباه گفتن بهت اگه تهرانی زودتر برو پیش  دکتر لاله اسلامیان پریناتولوژیسته ...

ن تهران نیستم ن فعلا جواب آزمایشم ۲۵ام قراره بیاد

منم تو غربالگری گفتن ریسکت بالاس اون موقع ها سلفری و ان تی نبود من مستقیم رفتم آمینو سنتز . زنگ زدن گفتن بچه ات مشکل نداره . وقتی می خواست به دنیا بیاد انقدر حالم بد بود گفتم الان عقب موندهای چیزیه . بعد که به دنیا اومد دیدم فرشته اس .

ن تهران نیستم ن فعلا جواب آزمایشم ۲۵ام قراره بیاد

الان زیاد از این حرفا میزنن برو جایی که امینوسنتز انجام میدن آزمایش بده مطمئن بشی اگه مشکل داشت برو تهران پیش همین دکتری ک گفتم یه آمپول میزنه به قلبش ایست قلبی میکنه بعدم میری بیمارستان میگی جنینم مرده

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

من بعد سه سال باردار شدم😓

یه وقت چیزی نخوری ها.

آزمایش سل فری انجام بده.

همین امروز برو دکتر بگو میخوام آزمایش سال فری انجام بدم. ک برات بنویسه. درباره این آزمایش هم بهت توضیح میده.

آزمایش آمینوسنتز هم میتونی بدی.

ولی آزمایش آمینوسنتز از شکمت یه سرنگ فرو میکنن ک آب دور کیسه جنین رو نمونه میگیرن و آزمایش میکنن ک بچه سالمه یا نه. ولی خب این ریسکش خیلی زیاده چون کیسه جنین سوراخ میشه. و ۲ هفته کامل باید بخوابی و از جات بلنو نشی ک  کیسه جنین نشتی پیدا نکنه ، یا خدایی نکرده پاره نشه کیسه، اون وقت دیگه مجبوری سقط کنی بچه سالم رو.

ولی آزمایش سل فری فقط آزمایش خونه. ازت خون میگیرن فقط، بعد آزمایش میکنن و معلوم میشه ک سالمه یا نه.

من جات بودم سل فری انجام میدادم.

این آزمایش ها گرونه. ولی ب جون بچت می ارزه.

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤
منم تو غربالگری گفتن ریسکت بالاس اون موقع ها سلفری و ان تی نبود من مستقیم رفتم آمینو سنتز . زنگ زدن ...

خدا حفظش کنه عزیزم ولی شوهرم ب هیچ عنوان نمیذاره بچه مشکل دار ب دنیا بیاد خودمم اصلا 

خدا حفظش کنه عزیزم ولی شوهرم ب هیچ عنوان نمیذاره بچه مشکل دار ب دنیا بیاد خودمم اصلا 

خوب من که نمی گم مشکل دار به دنیا بیار . الان فکر کردی بچه من مشکل داره . خدا را هزار مرتبه شکر سالمه میگم اول مطمئین شو مشکل داره 

این آزمایش چیه چرا دکتر برا من ننوشته 

عزیزم این آزمایش زمانی دکتر مینویسه ک با غربال اول معلوم میشه ک ریسک سندروم بالاس، اون وقت دکتر برات مینویسه.

البته اگه دکترت خوب باشه. بعضی دکترها فقط پول پرست هستن و هی میخوان بفرستنت سونو و آزمایش ک بیشتر بری مطبش و ازت پول بگیرن.

ولی اصلا ب خودت استرس نده از حرف دکترها نترس.

با خیال راحت برو بگو من تحقیق کردم درباره آزمایش سل فری.

اگه این آزمایش رو بدی برای غربالگری دوم دیگه نیاز نیست ک دوباره بری آزمایش خون بدی، فقط سونو برات مینویسه.

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤