2777
2789
آزمایش هم دادم جوابش ی هفته دیگه میاد اگه اونم مشکل داشته باشه ب هیچ عنوان نگه نمیدارم

عزیزم حتما آزمایش سل‌فری انجام بده تو ان تی از هر دو هزارتا جواب مثبت داوون یکی اش درسته یه کم برای حفظ بچه تلاش کن و تا زمانی که مطمئن نشدی از بین نبر چون خودت بعد پشیمون میشی 

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن اونا رو بعد جواب آزمایش گفتن بدم

اینقدر استرس نداشته باش والا من نصف بچه هایی که الان تو فامیل و دوستام دارم میبینم مشکوک بودن همشونم سالم هستن واسه یه درصد احتمال اینجوری فکر نکن خواهشا میدونی اون بچه الان میفهمه حرف از سقط کردنش میزنی خودشو جمع میکنه یه گوشه میدونی؟

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
خب ممکنه سالم باشه ان شاالله  به نظرت ارزش نداره صبر کنی بزرگتر بشه و سالم باشه و نگهش داری؟ ...

من و شوهرم اصلا حال روحی مناسب نداریم شوهرم میگه ی جا دیکه هم بریم مشکل داشت نگه نداریم 

انشالله از دی روز ک از سونو اومدم منو شوهرم روزگار نداریم شب رو فقط گریه کردیم 

ببین به خدا بسپار دلتو بزار ۱۵هفته باز برو ایشالا میگه هیچی نیس

عاشق زندگیمم عاشق دخترامم عاشق همسرمم بابت این نعمت هام هرروز و هرروز شکر گذار خداوند مهربانم هستم خدایا شکرت خدایاشکرت خدایا شکرت  😍...     آقایون لطفا درخواست دوستی ندهید🙏

عزیزم به سونوی ان تی اصلا اتکا نکن. بذار جواب آزمایش خونت بیاد. اگر خدایی نکرده اونم مشکل داشت، برو بقیه آزمایشا رو بده مطمن شی اول.

یکی دو هفته دیگه هم صبر کن. 

آخه چه الان چه دو هفته دیگه حتما باید کورتاژ بشی. فرقی نداره زیاد. حداقل مطمن شو. 

به جاری من هم گفتن بچش داون هست .باید سقط بشه 

برادر شوهرم گفت داون باشه هر چی باشه من قبولمه 

تموم بارداری جاریم با گریه و استرس گذشت و سقط نکرد

باورتون نمیشه نه تنها بچه داون نشد بلکه چه باهوش و زرنگی هم هست الان سه سالشه 

قبل از دو سالگی کامل حرف زد 

الان چقدممممممم ماشالله باهوشه 

ب همین سرعت تصمیم ب سقط گرفتی؟

گفتن مشکوکه نگفتن ک قطعی.

خیلی ها با غربالگری اول گفتن مشکوکه ولی با غربالگری دوم یا آزمایش خون سل فری یا آمینوسنتز قطعی گفتن سالمه.

آزمایش سل فری انجام بده  اون قطعیه.

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤
من و شوهرم اصلا حال روحی مناسب نداریم شوهرم میگه ی جا دیکه هم بریم مشکل داشت نگه نداریم 

وای نه اصلا عجله نکن تو رو خدا

بذار آزمایشات بیشتر بدی و مطمین بشی 

سونو ان تی درصد خطاش خیلی زیاده 

الان خدا داره امتحانت می‌کنه عزیزم 

به خدا توکل کن و نذری چیزی بکن بچه ات سالم باشه و نگهش داری و برکت به زندگیتون بیاد

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

جاری من با غربالگری گفتن مشکوک ب سندروم. ریسکش خیلی بالا بود. بعد رفت آزمایش سل فری انجام داد قطعی گفتن  سالمه. الانم بچش ۵ سالشه و سالم سالم خداروشکر.

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤