2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاین

153 بازدید | 15 پست

سلام من یه آشنا دارم که دیروز مشکلش رو به من گفته چون خودش گوشیش از این اندوریید ها نیست بخاطر اون نمیتونه تحقیق کنه یا تایپیک بزنه و ازم خواست من مشکلش رو بنویسم 

ماجرا اینه که 5سال پیش بیماری تشنج داشته اما الان 5ساله که تشنجش تکرار نشده یعنی درمان شده قبلا هم خیلی دیر دیر تشنج میکرده مثلا سالی یه بار بعد الان که خواستگار داره میگه میترسم دوباره تشنج کنم یعنی بیماریم شروع کنه آیا شما تو فامیل هاتون کسیو تو این شرایط میشناسین که دیگه تشنج نکرده؟ خلاصه نظرتون رو برام بفرستین حتما ممنون 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پدرش نمی‌بره 😑میگه چندبار هم گفتم عصبانی شده میگه دیگه دکتر اون دفعه بهت گفت خوب شدی دیگه 

من چنین موردی رو توی اشناهای خودم نمیشناسم ولی فکر کنم یه سرچی توی گوگل بکنی شاید به جوابش برسین

حتما به خانواده پسره و خود پسر بگه ما کسی رو داشتیم که بعد اومدن خونه شوهر بیماری دوباره شروع شد سر ...

ببخشید اینکه شما میگین تو دوره بیماریش هی تشنج میکرد یا سالی یه بار

پدرش نمی‌بره 😑میگه چندبار هم گفتم عصبانی شده میگه دیگه دکتر اون دفعه بهت گفت خوب شدی دیگه 

متاسفم برای همچین پدری 

عاشق زندگیمم عاشق دخترامم عاشق همسرمم بابت این نعمت هام هرروز و هرروز شکر گذار خداوند مهربانم هستم خدایا شکرت خدایاشکرت خدایا شکرت  😍...     آقایون لطفا درخواست دوستی ندهید🙏

مادربزرگ من جوان بوده انگار خیلی تشنج میکرده ولی من یادم نمیاد از بچگیم تا الان که ۲۲ سالمه تشنج کرده باشه و دیده باشم خوب شدن دیگه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
ببخشید اینکه شما میگین تو دوره بیماریش هی تشنج میکرد یا سالی یه بار

والا اونا که کلا منکر میشدن که بچشون مریضه انگار خیلی خفیف بود قبل ازدواج ولی بعد ازدواج هفته ۳ بار اورژانس میومد میبردش

کوچیک که نیست کسی ببره. خودش بره، نهایت با مادری، کسی.

پول پس اندازشو خرج کنه.

برای تعجیل در فرج آقا صاحب الزمان صلوات❤
والا اونا که کلا منکر میشدن که بچشون مریضه انگار خیلی خفیف بود قبل ازدواج ولی بعد ازدواج هفته ۳ بار ...

انشالا خوب میشه میگن تلفن همراه هم خیلی تو عود تشنج نقش داره