2777
2789
عنوان

میگم شوهری ک

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 19 پست
خیلی اطلاعات در مورد بیماری ها بالاست😂😂😂😂

خخخ اگه چیزی کم گفتم شما اضافه کن دکترجون

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هرکسی شخصیت خودشو داره، مثلا من بودم جواب یه دونه رو چندتا میدادم مطمعن باش وسط پاشم میزدم با زانو دهنشو....، من رزمی کارم دفاع شخصی ام بلدم، به کسی اجازه نمیدم بهم دست بزنه، مگه توسری خورم، خانوما خواهشا یه ذره از خودتون دفاع کنید نرید زرتی گریه، نتونستید بیاید منو ببرید 😀

رزمی کار 💪مربی و داور
خخخ اگه چیزی کم گفتم شما اضافه کن دکترجون

شیزوفرنی تنوعی از مشکلات در فکر کردن (شناخت)، رفتار و احساسات را شامل می‌شود. علائم و نشانه‌ها ممکن است، متفاوت باشند؛ اما اغلب شامل توهم ذهنی، توهم دیداری یا گفتار آشفته و همچنین بازتابی از عدم توانایی در عملکرد افراد است. علائم شیزوفرنی در بزرگسالان شامل موارد زیر است:

• توهم ذهنی: توهم به معنای عقاید نادرستی است که پایه‌ای در واقعیت ندارند؛ برای مثال ممکن است شما فکر کنید که به شما آسیبی رسیده ویا مورد تهاجم قرار گرفته‌اید، برخی رفتارها یا نظرات مستقیماً شما را هدف قرار داده‌اند، شما توانایی خاصی دارید یا مشهور هستید، فرد دیگری عاشق شما است ویا حتی یک فاجعه‌ای در حال وقوع است. توهمات در اغلب افرادی که شیزوفرنی دارند، اتفاق می‌افتد.
  • توهم دیداری: این توهم شامل دیدن ویا شنیدن چیزهایی است که وجود ندارند؛ با این وجود برای فردی که شیزوفرنی دارد، تاثیری که این توهمات دیداری دارند، به اندازه یک تجربه واقعی و عادی است. توهمات دیداری می‌تواند در هر یک از حواس وجود داشته باشد؛ اما شنیدن صداها شایع‌ترین توهم در دسته علائم شیزوفرنی در بزرگسالان است.
  • آشفتگی فکر یا گفتار: آشفتگی فکر را می‌توان از آشفتگی گفتاری نتیجه‌گیری کرد. در افراد شیزوفرنی، گفتگوی موثر می‌تواند از بین برود و جواب‌هایی که به سوالات می‌دهند، ممکن است به‌صورت نسبی یا کامل، نامربوط باشد. ندرتا ممکن است گفتار افراد شامل کنار هم قرار دادن کلمات بی‌معنایی باشد که نمی‌توان آن‌ها را درک کرد و بعضی اوقات به‌عنوان «سالاد کلمات» شناخته می‌شوند.
  • محرک رفتاری غیر طبیعی یا به‌شدت آشفته: این مورد از علائم شیزوفرنی در بزرگسالان، ممکن است به روش‌های گوناگونی بروز کند که از رفتارهای نابخردانه و کودکانه تا آشفتگی‌های غیرقابل پیش‌بینی متغیر است. رفتار این افراد بر روی یک هدف خاص متمرکز نیست و به همین دلیل انجام وظایف برای آن‌ها دشوار است. این رفتار غیرطبیعی آن‌ها می‌تواند شامل مقاومت در برابر قوانین، حالت بدنی غیرمعمول یا نامناسب، عدم مسئولیت‌پذیری یا حرکات اضافی و بی‌فایده باشد.
  • علائم منفی: این موضوع مربوط به کاهش یا نبود توانایی برای عملکرد طبیعی است؛ برای مثال فرد ممکن است بهداشت شخصی را نادیده بگیرد یا هیچ گونه احساسی از خود بروز ندهد (نداشتن ارتباط چشمی، تغییر نکردن حالات صورت یا گفتار هنگام صحبت کردن)، همچنین فرد ممکن است علاقه خود به فعالیت‌های روزانه را از دست داده و از نظر اجتماعی گوشه‌گیر شود ویا توانایی تجربه لذت را از دست بدهد.