2777
2789
عنوان

میگم شوهری ک

249 بازدید | 19 پست

خیلی دوستداشته باشه ولی دست بزن داشته باشه چطوره؟ مثلا درحدی دوستداشته باشه ک برات بمیره حتی بیشتر از خونوادشم دوستداشته باشه و برات هر لباسی دست بزاری هر چیزی ک دست بزنی... بخره و هرکاری بخوای انجام بده اما دست بزن داشته و بشدت عصبی چیکار میکنین

برای خوب شدنم دعا کنید و صلوات بفرستین ممنونم🥲🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دستت تو جیب خودت باشه که خرید کردن رو آپشن حساب نکنی ...

اگر هم دوستت داره و حرف گوش می‌کنه باید بره مشاور و این مسأله پرخاشگری رو حل کنه

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

اگه دوستت داره باید حرفتو گوش میکنه باید قبول کنه باهات بره مشاوره درمان بشه.چون سندروم دست بیقرار داره

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند

فک کنم یه نوع بیماریه من زیاد وارد نیستم اما گمونم شیزوفرنیه یا همچین چیزی

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!

والا این دوس داشتن نیس😐

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄