2777
2789
عنوان

وقتی توبه میکنیم؟؟!

203 بازدید | 20 پست

سلام دوستان وقتی که آدم از گناه های سابقش توبه می کنه آیا اون اعمال دیگه از پرونده ش حذف میشن؟؟!  یا اینکه هستن نشونمون میدن؟؟ 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون اعمال به حسنه تبدیل میشن

و فرد توبه کننده عین نوزاد پاکه

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
نمیدونم چرا حرف توبه میشه من فقط یه گناه میاد تو ذهنم🤕

😁

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!
اون اعمال به حسنه تبدیل میشن و فرد توبه کننده عین نوزاد پاکه

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!

ولی حق الناس رو باید جبران کنی 

شعر «از خون جوانان وطن لاله دمیده» سروده ی عارف قزوینی است و او توسط رضاخان دستگیر و به همدان تبعید شد و در فقر و بیچارگی از سرطان درگذشت. حداقل از حنجره هایی که توسط استبداد پهلوی دریده شدن برای حماسه بازگشت استبداد پهلوی استفاده نکنید

اون اعمال به حسنه تبدیل میشن و فرد توبه کننده عین نوزاد پاکه

البته در صورتی به حسنه تبدیل میشن که عمل صالح و تکرار نشدن اون گناه رو درپی داشته باشه

امروز کسی محرم اسرار کسی نیست/ما تجربه کردیم کسی یار کسی نیست :)))))
پاک میشه وتوبه بشکونی گناهش هزار برابر اون گناهانته

بله درسته. نه توبه کردم و  نشکستم مربوط به دوران مجردیه که با پسری قرار ازدواج گذاشته بودیم واقعا هم اومی بودیم و قصدش خیر بود اما نشد.. و اجازه میدادم دستمو بگیره. حرفای عاشقانه رد و بدل میشد البته ۷ ساله ک با کسی دیگه  ازدواج کردم  اما ب این فکر می کنم که در آخرت گناهامو نشون میدن  ناراحت میشم

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
نمیدونم چرا حرف توبه میشه من فقط یه گناه میاد تو ذهنم🤕

چه گناهی عزیزم؟؟ ممکنه ناحق باشه تصورت راجب من یا هرکسی دیگه؟!!  گناه تا گناه داریم 

زندگی پس از زندگی خیلی تلنگر خوبی واس هممون بود اول منظورم به خودمه 

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای منه⁦❤️⁩الا بذکرالله تطمئن القلوب⁦❤️⁩⁦❤️⁩💚💚یارزاق💚💚منتظر معجزه های بزرگت هستم💚💚پنج تا صلوات به نیت پنج تن بفرست عزیزی که امضامو میخونی💚💚دختری از دیاردریای خزر🌊⁦🌦️💚که مازندران شهر مایاد باد همیشه برو بومش آباد بود💚⁩زنان زاده ی دی را هراسی نیست از سرمازمستان  فصل سرما نیست زمستان  فصل گرم  عاشقان  غرق  زیباییست زمستان  فصل  اغازیست  که  پایانش  پر از شادیست