2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

104 بازدید | 18 پست

سلام به همگی، خیلی ناراحتم و نمیدونم حساس شدم یا حق دارم واقعا. نمیدونم باید چکار کنم. خسته م از بچه داری، از شوهری ک به اسم ایجاد شرایط زندگی بهتر همش دنبال پیشرفت خودشه و یکسره سرش تو گوشیشه، میدونم دقیقا مشغول چ کارایی هست ولی ما هم هستیم، خونه هم کار داره، همه کارا رو ک نمیشه زنها انجام بدن، خسته م از قول هایی ک یادش نمیمونه، از سرد شدنش نمیدونم چی بگم.‌حرف زدن فایده ای نداشته تا الان، دوسدارم منم سرد بشم، همین الانم خیلی سریع بخاطر هر چیزی به هم میریزم و شکننده شدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم از بچه داری خسته شدم 😭😭😭

ولی خب شوهره من اخلاقش خوبه خداروشکر.‌ وقتش آزاد باشه واسه ما نه نمیاره.. کلا خانواده دوسته .. شوهره شماهم خداروشکر بیکار نیست عزیرم. اونم به خاطره رفاه و آسایش شما خودشو به آب و آتیش میزنه.. صبور باش 

شمایی که بی جهت و ندونسته نظر میدی‌،یا ریپلای میکنی..لطفا اول فکر کن بعد نظرتو بده.😌😌😌
حق داری خواهرا😑اکثر مردا همینن خودتوسرگرم کن

نمیتونم خودم رو‌گول بزنم، منم تحصیلات داشتم و بخاطر آرامش خانوادم نرفتم دنبال کار، الان نمیتونم ببینم شوهرم تمام حواسش به کار باشه

نمیتونم خودم رو‌گول بزنم، منم تحصیلات داشتم و بخاطر آرامش خانوادم نرفتم دنبال کار، الان نمیتونم ببین ...

عزیزم تو این دورو زمونه که همه چی قرون شده و پول نداشته باشی بدبختی .چیکار باید بکنه خب. کار نکنه چطور میخواد واسه خانوادش آسایش بیاره .

شمایی که بی جهت و ندونسته نظر میدی‌،یا ریپلای میکنی..لطفا اول فکر کن بعد نظرتو بده.😌😌😌
منم از بچه داری خسته شدم 😭😭😭 ولی خب شوهره من اخلاقش خوبه خداروشکر.‌ وقتش آزاد باشه واسه ما نه نم ...

اخلاق شوهر منم خیلی خوبه و آدم صبور و خانواده دوستیه، با همه اینا چندوخته ک واقعا بیشتر انرژی و زمانش رو‌میزاره برای کار، من سعی کردم کوتاهی ها رو پوشش بدم با این باور ک آره اونم نرفته دنبال خوش گذرونی و ... ولی وقتی بابت کوتاهیش میبینم اصلا ناراحت نیست و حق به جانب هم هست دیگه تحملم تموم میشه

توهم برو سرکار 

خیلی در موردش فکر کردم ولی منم بخام از انرژی ک الان میزارم برای خانواده کم بزارم و خونه نباشم واقعا به مشکل برمیخوریم. حتی شوهرم نمیره گواهینامه بگیره و من همش با ترس و لرز رانندگی میکنم و خریدی داشته باشیم میریم، چقدر فشار روی من باشه

عزیزم تو این دورو زمونه که همه چی قرون شده و پول نداشته باشی بدبختی .چیکار باید بکنه خب. کار نکنه چط ...

درسته ولی حد تعادل برای اینوقتاس، اونکه میدونه من بدخرج نیستم و همیشه پس انداز هم میکنیم دیگه نباید باز به بهانه آسایش بره دنبال اهداف خودش

اخلاق شوهر منم خیلی خوبه و آدم صبور و خانواده دوستیه، با همه اینا چندوخته ک واقعا بیشتر انرژی و زمان ...

میفهمم عزیزم منم یه زنم مثله خودت.

به خدا گاهی انقدر از کارهامو دغدغه هایه هر روزه ای که دارم خسته میشم که دیگه روانی میشم..  بعضی موقع ها از فشارهای عصبی پر خاشگر میشم .ولی خب چاره ای نیست که باید تحمل کرد . شوهره منم نه بهش مرخصی میدن نه چیزی .. به خدا یکسره بدبخت سره کاره.. ولی خب چیکار میشه کرد . تحمل و تحمل 😔😔😔

درسته ولی حد تعادل برای اینوقتاس، اونکه میدونه من بدخرج نیستم و همیشه پس انداز هم میکنیم دیگه نباید ...

شوهرتون کارش چیه مگه ..

نمی تونه مرخصی بگیره .. حداقل دو روز در ماه و برايه شما وقت بزاره