2777
2789
لوبیا دیگه خدایی نمیریزن

رواجه که نخود و لوبیا سفید بریزن😊

کوچ تا چند!!مگر میشود ازخویش گریخت؟!💫                الهی تو بخواهی، عوض هرکه نخواهد💛🍃                           از پذیرش درخواست دوستی معذورم، حتی شما دوست عزیز🙏

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

لوبیا دیگه خدایی نمیریزن

چرا بابا لوبیا سفیدهم با نخود میریزن،هرچند من به شخصه نخود خالی میریزم

مامان یه پسر ۷ ساله شیطون بلا،عاشق زندگیم،شوهرم،خانواده خودم و صد البته خانواده همسرم 
من امروز ساعت ۳ بعدازظهر نخودی که از شب قبل خیسش کرده بودم رو ریخته بودم توش تا ساعت ۸ و نیم شب و خی ...

پس منم نخود بریزم؟ چون قبلا لپه ریختم یه ذره زیاد مونده بود وا رفته بود

فردا صبح باید برم دانشگاه مهمونم دارم😭

ما نخود و لوبیا میریزیم

ما هم 

تعجب کردم الان 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

لوبیا دیگه خدایی نمیریزن

چرا لوبیا سفید با نخود 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

من هشت همراه با گوشت و پیاز نخود رو هم میریزم بپزن 

هرچقدر بیشتر بپزه بهترم هست نفخش کمتر میشه  فقط میمونه سیب زمینی که اخر سر اصافه کن

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍
2827
2791
2779
2792