2777
2789
لوبیا دیگه خدایی نمیریزن

رواجه که نخود و لوبیا سفید بریزن😊

کوچ تا چند!!مگر میشود ازخویش گریخت؟!💫                الهی تو بخواهی، عوض هرکه نخواهد💛🍃                           از پذیرش درخواست دوستی معذورم، حتی شما دوست عزیز🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لوبیا دیگه خدایی نمیریزن

چرا بابا لوبیا سفیدهم با نخود میریزن،هرچند من به شخصه نخود خالی میریزم

مامان یه پسر ۷ ساله شیطون بلا،عاشق زندگیم،شوهرم،خانواده خودم و صد البته خانواده همسرم 
من امروز ساعت ۳ بعدازظهر نخودی که از شب قبل خیسش کرده بودم رو ریخته بودم توش تا ساعت ۸ و نیم شب و خی ...

پس منم نخود بریزم؟ چون قبلا لپه ریختم یه ذره زیاد مونده بود وا رفته بود

فردا صبح باید برم دانشگاه مهمونم دارم😭

ما نخود و لوبیا میریزیم

ما هم 

تعجب کردم الان 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

لوبیا دیگه خدایی نمیریزن

چرا لوبیا سفید با نخود 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

من هشت همراه با گوشت و پیاز نخود رو هم میریزم بپزن 

هرچقدر بیشتر بپزه بهترم هست نفخش کمتر میشه  فقط میمونه سیب زمینی که اخر سر اصافه کن

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍
2827
2791
2779
2792