2777
2789
عنوان

خوابگاه🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 27 پست
بستگی داره اگ اهل خوش گذرونی و اکیپ باحال باشی و هی خرج کنی و تفریح کنی یا اینک اهل غیبت دیگران باشی ...

درس خوندن با دیگرانو دوست دارم و با دوستام اوکی هستیم میگم و میخندیم فقط اگه رو مودش باشم...و اینکه الان حساس تر شدم رو گفتار و رفتارم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

رفتارت با هم اتاقیات خوب باشه ولی حتی اگ صمیمی هم شدین رازتو یا چیزی ک نمیخوای بقیه بفهمنو نگو  ...

من به هرکسی زود اعتماد نمیکنم ولی روابطمون خوبه و باهم کنار میایم😁

اخیییی یاد خودم افتادم 

البته هنوزم دانشجوئم و خوابگاهی 

اوایل منم دلتنگ میشدم 

ولی ب مرور عادی میشه 

حتی هنوزم وقتی میرم خوابگاه دو سه روز اول دپرسم 

ولی چه میشه کرد 

خوابگاه پراز تجربس ،واقعا نیاز هردختریه ک یه تایمی اونجا باشه

پندی اندرزی؟😂...خودت تجربه ای داشتی تو خوابگاه که بگی کاش نبود😂؟

😂🧐🤔خب به چندتایی دارم 

زود صمیمی نشو،رازهاتو ب کسی نگو،اصلا نگو رو کی کراش زدی چون ممکنه بعدا پسره از اون خوشش بیاد و بخوان رل بزنن اونوقت برات داستان میشه  ،حتی ب صمیمی تریم دوستتم نگو

پشت سر همکلاسیات زیاد پیش بقیه هم کلاسیا و هم اتاقیات حرف نزن ، با کسی تعارف نداشته باش اگه ب سروصدا نور و هرچی حساسی بگو، اول هر ترم با بچه ها دور هم بشینین قوانین بنویسین ک مثلا کی میخوابین شبا،تو سطل زباله اشغال خیس نمیریزین و....

اگه دیدی با کسی تو اتاق حال نمیکنی بخاطر رودروایسی نمون 

یه چیزیو یا یه کس دیگ رو بهونه کن برو 

تحت هیچ شرایطی از هم فیلم نگیرین تو تولدا،رقصاتون یا هرچیز دیگه ای یهو با یکی بد میشی استرس میگیری نکنه پخش کنه 

من تجربه انچنان بدی نداشتم ب جز ترم اول که چیز بد کسی افتادم😂 ترمای بعد اوکی بود و خوش گذشت بهم 

امیدوارم ب تو هم خوش بگذره 

راستی درمورد محیط بیرون از خوابگاه و‌اکیپ ها هم اینو بگم 

اگه با یه پسری اوکی شدی (دوست معمولی) هیچ وقت بهش نگو امار پسریو در بیاره یا رو فلانی کراش دارم ،اونا کلا دهن ندارن 

یهو میبینی کل خوابگاه پسرا فهمیدن 😂 شنیدم اونام یه جلساتی ترتیب میدن ک‌توش هرکی هرچی شنید میگه یا دخترا رو‌ تحلیل میکنن 

و اگه اکیپ دخترپسری هم داشته باشین برا بیرون خوبه،بخصوص شهرای بغل که میخواین برین و تاحالا نرفتین وسر همراتون باشه از لحاظ امنیتی بهتره 

تور هم زیاد برو خوش میگذره😂😍 ولی خیلی نرقصو فیلم هم‌نگیره کسی

Have fun❤️❤️❤️