2789
عنوان

بیاید درد دل

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 46 پست
به نظرت چجور حلش کنم چجور دوباره امید بگیرم و همون دختر درسخون بشم

اول از همه جوی که داری و تورو تحت تاثیر قرار داده عوض کن

دوستات اگر سوالی داشتن کمکشون کن

دوم اینکه جای مطالعتو عوض کن

یا با دوستات گروهی درس بخونین اگر پایه هستن

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

حسم مثبته  ولی خب تلاش تو مهمه و از اون مهم تر اینکه روی هدفت متمرکز باشی  ودرگیر حواشی ن ...

این افکاریم که گفتی خسته شدی واینا طبیعیه چون فکر کنم ترم اول خیلی فشاور اوردی در طول ترم مطالعه کن که ایام امتحانات اذیت نشی و اجازه نده این افکار ادامه داربشه

اول از همه جوی که داری و تورو تحت تاثیر قرار داده عوض کن دوستات اگر سوالی داشتن کمکشون کن دوم اینک ...

در مورد جای مطالعه من توی اتاقم درس میخونم که اصلا نمی‌فهمم بیشتر توی پذیرایی درس میخونم الان کجا برم😂

میگن شکست لازمه موفقیته بنظرتون راسته  من خیلی دارم شکست می‌خورم

بستگی به روحیه داره بعضیا شکست از پا درشون میاره 

اما بعضیارو مصمم تره میکنه اما باید ایراد کارتو پیدا کنی واینکه منظورت از شکست چیه؟

علت رو باید پیدا کنی  اگه مدرستون مشاوره ورست وحسابی داره ازش کمک بگیری

علتش این می‌تونه باشه که زمان کم میارم مثلا امروز دوتا امتحان داشتیم چون تعداد دورس هر دوشون زیاد بود فقط یکیشو‌ تونستم بخونم چکار کنم زمان کم میارم

درطول ترم خونده بودی؟ مرور منظم داشتی؟

در طول ترم خونده بودمشون ولی بدبختی اینه یادم می‌ره بعضی بچه‌ها یه بار میخونن بسه شونه اما من 💔 

مرور فقط همونی میشه که برای امتحان قبلی خونده بودم چون وقت ندارم در حالت عادی بخونمشون 

در طول ترم خونده بودمشون ولی بدبختی اینه یادم می‌ره بعضی بچه‌ها یه بار میخونن بسه شونه اما من 💔

عزیزم مقایسه نکن خودتو با بقیه 

بهتره مرور منظم داشته باشی واگر استرس داری یه راهی که مناسب خودت هست رو برای کنترلش پیدا کنی

عزیزم مقایسه نکن خودتو با بقیه  بهتره مرور منظم داشته باشی واگر استرس داری یه راهی که مناسب خو ...

چجوری آخه الان معلم ها شروع کردن به پرسش دیگه وقت سر خاروندن هم ندارم

اتاقم کوچیکه راه تغییر نداره اگه جابه جا کنم وسایل دیگه جا نمیشن

اها

خب

پس دیزاین میزتو عوض کن

واسه خودت دفتر برنامه ریزی بگیر اگر نداری

تابلو اهداف درست کن بذار جلو میزت

هیچیزی به ذهنت میرسه

خب یه تغییر کوچیکم گاهی برت میگردونه به درس خوندن

مثلا یه جامدادی جدید حتی