2821
2789
عنوان

بیاید درد دل

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 46 پست
درس خوندن اونقدرام مهم نیس استرس رو از خودت دور کن و بیخیال باش اینو منی میگم که قبلا فوق العاد ...

از ترم اول به بعد به خودم اینقدر اینا رو گفتم احساس میکنم الان اینجور شدم هی به خودم گفتم درس مهم نیست تا الان بیخیال درس شدم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یه امید میشه بهم بدید که دوباره دختر ترم اول بشم 

سعی کن اهسته اما پیوسته وبا برنامه ریزی درست جلو بری چون امسال انتخاب رشته هم داری راجب اونم حسابی حواستو جمع کن وتحقیق کن. زیاد ذهنتو درگیر بقیه نکن بهتره با خودت رقابت کنی اینکه ادم پیشرفتشو ببینه خیلی لذت بخشه.

خب  میتونم بهت بگم ممکنه از این باشه که شما الان حضوری میری و خستگی داره واقعا نسبت به غیر حضو ...

اینم یه دلیلشه الان خوب فکر کردم من ترم اول شاگرد سوم شدم همه دید ها یهو به سمت من جلب شد آدمی که عارش میومد با من حرف بزنه الان بغل دستم شده و همش با من حرف میزنه فکر کنم این دلیلش باشه یا اینکه خیلی روی خودم حساب کردم و احساس میکنم نخونم هم قبولم

اینم یه دلیلشه الان خوب فکر کردم من ترم اول شاگرد سوم شدم همه دید ها یهو به سمت من جلب شد آدمی که عا ...

اره اینم هست

ادم همینه همه همینن فقط شما نیستی

همین که میدونی مشکل از کجاس خیلی از بقیه جلوتری

اره اینم هست ادم همینه همه همینن فقط شما نیستی همین که میدونی مشکل از کجاس خیلی از بقیه جلوتری

به نظرت چجور حلش کنم چجور دوباره امید بگیرم و همون دختر درسخون بشم

یعنی چی الان تنها فکر من درسه نمره امتحانم اینکه رشته مورد علاقمو میارم و...

میفهمم چی میگی اما باید این انرژی منفی و هرچیزی که تو اطراف اذیتت میکنه رو از ذهنت دوری کنی

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز