2777
2789
عنوان

بحث من و جاریم

827 بازدید | 37 پست

دختر من یه سال از دخترش کوچیکتره.دخترش خیلی کتک میزنه دخترمو اینقد دستاشو گاز گرفته همش خون ازش زده بیرون خونه هامون نزدیکه دایم میاد خونم و دخترش اذیت میکنه .دختر من یه سال نیمه اون دوسال خورده ای .حالا جریان اینه یه روز خونه مادرشوهرم اینا بودیم بازم دخترش شرو گرد کتک زدن من تاحالا هیچی نگفتم میگم بچن ولی دیگه از بس دخترمو زده عصبی شده.بعد دخترش هی میگفت مامان بزنش منو میگفت مامانشم یکی منو زد گف بیا اینا زدمش اروم زد .منم فقط گفتم کارت زشته بزرگترو میزنی ب دخترش گفتم .یدفه جاریم داد کشید با دست بچه میفتی واینا گفتم اخه من چی‌گفتم .چقد دخترمو کتک میزنه مگخ چی گفتم گف ن بیا و بگو خیلی بد برخورد کرد بخدا من هیچی نگفتم بهش بجز این حرف.منم بعدش دوروز بعدش بهش گفتم اصلا نمیخوام باهات ارتباط داشنه باشم بچم عصبی شده حالا بنظرتون چ برخوردی بوهاش داشتخ باشم.اصلا هم ب بچش تذکر نمیده 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بچه هم باشن نباید اجازه بدی به بچت آسیب بزنن اون کوچیکه نیاز به حمایت داره اشتباه کردی باید زودتر ازینا ادبش میکردی 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
درسته تو دعوای بچه ها نباید دخالت کرد اما آسیب که میزنن باید دخالت کرد ونذاشت همدیگه رو بزنن

بخدا بچم زله شده اینقده کتکش میزنه حرصش میده من فقط بهش میگم دخترمو نزن ولی کو‌گوش شنوا

بچه هم باشن نباید اجازه بدی به بچت آسیب بزنن اون کوچیکه نیاز به حمایت داره اشتباه کردی باید زودتر از ...

دنبال هم میرن مثلا بازی‌کنن میزنه و فرار میکنه‌گازش میگیره وسایلشو ازش میگیره کلا بچمو روانی‌گرده