2777
2789
مادرشوهرم نوه شو برا تولدش سوپرایز کرده بود همه رم برده بود بمن زنگ زد همین ک گفتم بیرونم دیگه به من ...

از مادرشوهرا توقع مهربونی نداشته باشین😅

میفهمم غمتو ها ولی اون میخواد تو غصه بخوری پس با شادی بی اهمیت باش نسبت به کارهای اطرافیانت بیا خودمون دوتا انقدر حرف بزنیم که بقیه به هیچ جامون هم نباشن

هییییییییی......فقط سکوت ...مادرهافریادنمیزننن هیس دردوغم بچه هاشومیریزن توخودشون

خوشبحالت که مادری کاش منم میتونستم مادر بشم و غماشونو بریزم تو خودم 

قدر داشته هاتو بدون داشته های تو آرزوی منه💋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوشبحالت که مادری کاش منم میتونستم مادر بشم و غماشونو بریزم تو خودم  قدر داشته هاتو بدون داشته ...

انشاالله خدابهت هدیه بده گلم....ولی هروقت خواستی بگه سالم وصالح باشه همین 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم 
مرسی عزیز دلم💋 خدا بچه های شمارو هم برات حفظ کنه و خدابهشون سلامتی بده

فدات عزیزم برویه سرتاپیک یکی مونده به آخری بخون‌ ...

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم 
فدات عزیزم برویه سرتاپیک یکی مونده به آخری بخون‌ ...

بگردم دلتو 

انشااله خدا بچتو شفا بده و سالم سالم بشه

برات یاسین میخونم به نیت شفای بچت

هممون یه جوری غصه داریم

🙏🏻🙁😭😭

بگردم دلتو  انشااله خدا بچتو شفا بده و سالم سالم بشه برات یاسین میخونم به نیت شفای بچت هممون ...

بله دقیقا...بخاطرهمین میگم ازخداسالم بخواه هرچی داد..دختر.پسر..فرقی نداره ....انشاالله خداوندمنان براتون بهترینهاشو بده عزیزم..درمقابل دعای خیرت ...

بله دقیقا...بخاطرهمین میگم ازخداسالم بخواه هرچی داد..دختر.پسر..فرقی نداره ....انشاالله خداوندمنان بر ...

قربانت عزیزم

ممنون انشالله خدا فرزند شما رو شفا بده🙏🏻❤

مشهد تو هم شوهرت سرده وبی احساس😶

منم مشهدیم الهیم من مشکلم از شوهرم نیست

از دیروز فهمیدم یه بیماری دارم که کم کم از پا درم میاره و هیچ وقت مادر نمیشم درد هرکی یه چیزه خودتو نمیتونی بذاری جای بقیه