2777
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 1654 بازدید | 46 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خب اشتباه کردی ب مادرت نگفتی...میدونی الان چقدر گفتنش ب خانوادت سخته ... هیچکس حرفتو باور نمیکنه... ...

دوس پسرم پسری هس عصبیه و خیلی دوسش دارم اگه بهش بگم خون به پا میکنه😭😭

اگه بگن پرده نداری من بدبخت میشم به دوس پسرم چی بگم

یادت نیس چیزی از اون موقع؟

دخول انجام شد؟

دردی احساس کردی؟

۹ ماه تو آب🌊بودیم…بعدش تو هواییم☁️…بعد میمیریم و میریم تو خاک⚰️… خو تابلوعه بعدش آتیشه🔥دیگه 😐👐🏻               خدایا دستمال🧻که هیچی….کل زندگی من زیر درخت آلبالو🍒گم شده….
 رفتم خونه یکی از دوستام برادر داشت همونجا منو برد تو اتاق

چطوری برگشتی خونه

ب دعای شما عزیزان اعتقاد دارم لطفا برام دعا کنید دامنم سبز بشه تا زندگیم‌خراب نشه ممنونم تا اینجا اومدی برای ظهور امام زمانم صلوات بفرس🥰😘😍
دخول بود نه درد نداشتم 

به احتمال زیاد چیزی نبود

شایدم ارتجاعیی هستی بنظرمن حتما حتما حتما برو دکتر

اون دکتر روزی هزارتا مریض میبینه و تو رو هم ن میشناسه و ن میبینتت دوباره پس فکر این چیزا رو نکن و برو

چون کم کم نری و مطمئن نشی افسردگی میگیری بنظرم برو و بعد هم چند جلسه برو مشاوره

و باز هم میگم هیچ وقت هیچ وقت با هرکسی ازدواج کردی این رو نگو

۹ ماه تو آب🌊بودیم…بعدش تو هواییم☁️…بعد میمیریم و میریم تو خاک⚰️… خو تابلوعه بعدش آتیشه🔥دیگه 😐👐🏻               خدایا دستمال🧻که هیچی….کل زندگی من زیر درخت آلبالو🍒گم شده….
درست میگی اما دوس پسرم چی؟ اونکه متوجه میشه 

چطور متوجه میشه؟تو رابطه؟رابطه ی اول اکثرا از بیشتر ادما خون نمیاد و فک نکنم اون پرده ای که میگین ب اونصورت باشه که طرف حسش کنه 

البته نظر من اینه که صادقانه باهاش حرف بزن خیالتو راحت کن

چطور متوجه میشه؟تو رابطه؟رابطه ی اول اکثرا از بیشتر ادما خون نمیاد و فک نکنم اون پرده ای که میگین ب ...

اگه خدای نکرده پرده نداشته باشم و امکانش هس توی رابطه نفهمه؟ 

اگه خدای نکرده پرده نداشته باشم و امکانش هس توی رابطه نفهمه؟ 

بنظر من که نمیفهمه

ولی برای اینکه خیالت راحت شه برو پیش ماما و اینکه ب هیچ وجه بهش نگو که بهم تجاوز شده بگو که میخوام ببینم پردم چه شکلیه