2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من امشب خودمو تموم میکنم 

اینطوری تو بدبختی شدید تری میوفتی مگه زندگی پس از زندگی رو ندیدی هرکی خودکشی کرد دردی بدتر از درد زندگیش اومد سراغش که گفتن اصلا ارزش نداشت اینکارو بکنیم ۷۰۰ نفر بعد از دیدن این برنامه پشیمون شدن از خودکشی

تو نیستی و صدات هنوز مرهم زخمای منه ترانه ی نگاه تو مونس شبهای منه
میدونم..جنگ وبهانخ کردن...ولی چ فرق داره قحطی اوردن دیگه جنگ اوکراینم بهانه جدیدشونه خوب دارن بهره م ...

کاش فقط اوکراین بود اینجا شده یخچاله عرب ها

اینطوری تو بدبختی شدید تری میوفتی مگه زندگی پس از زندگی رو ندیدی هرکی خودکشی کرد دردی بدتر از درد زن ...

هی بدبختی من الا هست که هر دیقه کتک بخورم هر دیقه فوشم بده دیگه خستم خسته از یه طرف به بچم نگا میکنم دلم میسوزه از یه طرف به این زندگی دیگه نفرت دلرم از همه از این زندگی چرا اون خدای که بهم جان داده جانمو نمیگیره چرا سرطان هم منو نگشت چرا 😔

هی بدبختی من الا هست که هر دیقه کتک بخورم هر دیقه فوشم بده دیگه خستم خسته از یه طرف به بچم نگا میکنم ...

چرا شرایطت رو تغییر نمیدی؟ هر کاری میتونی بکن اما اینکارو نکن جز پشیمونی هیچی نداره واسه خودت و احساست بجنگ

چرا شرایطت رو تغییر نمیدی؟ هر کاری میتونی بکن اما اینکارو نکن جز پشیمونی هیچی نداره واسه خودت و احسا ...

باید شوهرم تغیر کنه من نع اگه یه سر به تاپیک هام بزنی میفهمی چقدر بدبختم 

باید شوهرم تغیر کنه من نع اگه یه سر به تاپیک هام بزنی میفهمی چقدر بدبختم 

شوهرت باید خودش بخواد تغییر کنه تو تنها میتونی خودتو تغییر بدی گاهی با تغییر خودت رفتار های طرف مقابل هم تغییر میکنه عزیزم برو تو سرچ گوگل و پی دی اف کتاب گفتگو با خدا رو دانلود کن ۳ جلده جلد اول و دوم رو بخون خیلی بهت کمک میکنه