2777
2789

یادت میره

عشق پوچه

ظاهراً تنها چیزی که تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله!،چون کسی اعتراض نمیکنه که مال من کمه!   نه هر قصاب ماهر میکند پوست🔪 ، نه هر نون و نمک خور می شود دوست🧂🥖!  به بعضی ها حتی نباید رید💩،برنزه میشن،فردا برات قیافه میگیرن😐😏 نوازنده ی ویولن هستم🎻❤،داستان نوازنده شدنمو هیچکس باور نمیکنه😏،ما خوش شانسیم که شما حتی باورتون نمیشه🤗🤠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یادت میره عشق پوچه

اولش عاشقت میکنه و دلتو فریب میده بعد ک از عشقت آسیب دیدی به طرف دیگه هیچ حسی نداری

تجربش کردم😕

ظاهراً تنها چیزی که تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله!،چون کسی اعتراض نمیکنه که مال من کمه!   نه هر قصاب ماهر میکند پوست🔪 ، نه هر نون و نمک خور می شود دوست🧂🥖!  به بعضی ها حتی نباید رید💩،برنزه میشن،فردا برات قیافه میگیرن😐😏 نوازنده ی ویولن هستم🎻❤،داستان نوازنده شدنمو هیچکس باور نمیکنه😏،ما خوش شانسیم که شما حتی باورتون نمیشه🤗🤠
اولش عاشقت میکنه و دلتو فریب میده بعد ک از عشقت آسیب دیدی به طرف دیگه هیچ حسی نداری تجربش کردم😕

ولی اصلا نگامم نکرده🤧😂🤣

اخی ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🥺🥺🥺🥺🥺🥺💔

بخدا بچسب به درست من ۲۷ سن دارم پسرها دنباله ازدواج نیستن فقط دنباله سرگرمین تجربه بهم ثابت کرده

اره من اصلا خودمم از این چیزا خوشم نمیاد(عشق و دوست پسر و عروسی) می‌خوام از ایران برم هر طور که شده و نمیخوام دل ببندم به اینجا و اینجور چیزا ولی خوب خیلی جذاب بود ازش خوشم اومد ولی همینطور که گفتم اون اصلا منو ندیده