2777
2789
عنوان

حرف نزدن کودک

308 بازدید | 51 پست

سلام پسرم ۱۸ ماهش تموم شده هنوز حرف نمیزنه بابا میگه اونم باوا ماما دده ننه اینارو بلده قبلنا بهتر میگف الان نمیگه بعضی وقتام میگه من دیگ چیزی نمیگه هرچقدم میگم بگو نمیگه بگه هم بلد نیس 😔😔خیلی ناراحتم بخاطرش 

انیشتین هم حرف نمیزد رفتن دکتر دیدن چیزیش نیست 😂

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب اخرش چیشد 😂

هیچی دیگه شد انیشتین😂😂

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  
اختیار داری انیشتین اوتیسم داشته گلم

عه من کتابد زندگینانشو خوندم ولی مثل این که چیزیش نبوده 😂

اینکه داری میگی فلانو فلانو اینا میگه ینی مشکلی نداره خداروشکر سالمه

ب مرور حرف میزنه 

با عروسک بازی کنین جلوش انگار از زبون عروسک حرف میزنین ب مرور حرف میزنه چون مشکلی نداره

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

تخم کفتر تضمینی

زخم زبان هایتان همچون خنجر بر قلب خودتان فرود می آيد؛ حال یا این دنیا یا در آخرت! درهرصورت بدان که در امان نخواهی بود ...🌱./هر زمان حس میکنی که در جهنم مانده ای       با خودت بنگر کجا قلب که را سوزانده ای...⚡️/زخم اگر منطقه از حمله ی اسرائیل است.../این همان مکر برادرکشی قابیل است.../ گرگ در بند غریزه ست اگر درنده ست.../ آدمی گر بدرد گرگ از او شرمنده ست.../مرز وحشی گری اش نیست چرا اسرائیل.../ چون کمر بسته به اشغال فرات از ره نیل.../آن فراتی که به اروند تمایل دارد.../مرز آبیست که بر خاک وطن پل دارد.../این چه دینی که فقط راحت خود می بینی.../ یا فراتر نرود دید شما از بینی .../ آتشی گر زده بر فرض زمانی نازی.../ انتقامش ز فلسطین به چه می اندازی؟.../ یاد دارید که در جنگ جهانی به یهود.../ جز فلسطین کسی آغوش محبت نگشود؟.../ رحمشان نیست کسی راکه پناهش داده .../ حال با ما چه کند؟ فرض شود همساده .../ دزد اگر خانه ی همسایه و ساکت ماندی.../ نوبت بعدی تو هستی که خود او را خواندی  🇮🇷❤️🇵🇸

گلم یعنی به وسعت کلماتش اصافه نکرده پیشرفت نداشته  تو حرف زدن پس رفت داشته؟

قبلا که هنو یه سالش نبود خیلی خوب میگف بابا ننه دده الان ولی نمیگه نمیدونم چرا نمیگه فقط صدا میده آوا داره انگار خودش نمیخاد حرف بزنه مثلا میشینه رو سه چرخه میگم نان نان اونو میگه