2777
2789

سلام 

وقت بخیر 

من از شما چند تا سوال داشتم ممنون میشم پاسخ بدید 🌺

رشته آی تی یعنی چی در چه حوزه ای هست ؟

با علاقه این رشته رو انتخاب کردین ؟

اگر شاغل هستین در چه زمینه های در این رشته شغل هست ؟

و یک توضیح کلی درمورد این رشته .

بنظرم این جملات رو باید با آب طلا نوشت✨"من از آنچه که هستم و آنچه که دارم خجالت نمیکشم! این خانواده ی منه. این هوش منه. این ماشین منه. این خونه منه.من از هیچ چیز مربوط به خودم شرمنده و خجالت زده نیستم. از سنم، قدم، وزنم، پدرم و مادرم و.. خجالت نمیکشم؛ اینها واقعیت زندگی منه!قراره من خوبِ خودم باشم نه اینکه خوب و بد بودنم رو با متر شما اندازه بگیرم. من به این دنیا نیومدم تا با ملاک های دیگران زندگی کنم✨🌷از شکست خوردن نترسید از اینکه چیزی رو امتحان نکنید، بترسید!تصمیمات الانم، نتایج فردای من رو می سازه...اگه الان زانوی غم بغل بگیرم و ناامید و نالان، هیچ کاری نکنم، یک سال بعد هم در همینجایی خواهم بود ک الان هستم...اما من تسلیم نمی شوم، تصمیم میگیرم انتخابهای جدیدی داشته باشم و تا رسیدن به استقلال مالی و زندگی دلخواهم، یک لحظه هم نا امید نشوم🔆 من قهرمان زندگی خودم هستم🔆 من تعیین کننده سبک زندگیم هستم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام  وقت بخیر  من از شما چند تا سوال داشتم ممنون میشم پاسخ بدید 🌺 رشته آی تی یعنی چی ...

سلام وقت شمام بخیر

آی تی یا فناوری اطلاعت توی ایرانی یکی از شاخه های مهندسی کامپیوتره

ولی توی کشورای دیگه مهندسی کامپیوتر زیر شاخه ی آی تی هست که دوستشم همینه

توی آی تی شما هم برنامه نویسی میخونید توی دوران کارشناسی یه مقدار از درسا شبیه گرای نرم افزاره ولی درکنارش مدیریت هم میخونید درواقع بیشتر روی شما کار میکنن که برین به سمت مدیریت یه پروژه ی کامپیوتری تقریبا اگر بخوام ملموس بگم

خیر با علاقه انتخاب نکردم ولی با علاقه ادامه دادم😊

البته من بدون شناخت انتخابش کردم ولی واقعا دوسش داشتم

زمینه فعالیت آی تی چون برنامه نویسی هم میخونید خیلی متفاوت با نرم افزار نیست از برنامه نویس شدن بگیرید تا کار آفرینی و کارمندی توی بانک و سارمانای دیگه رو توی ایران شامل میشه

سلام وقت شمام بخیر آی تی یا فناوری اطلاعت توی ایرانی یکی از شاخه های مهندسی کامپیوتره ولی توی کشور ...

سپاس از پاسخگوی تون 💐

بنظرم این جملات رو باید با آب طلا نوشت✨"من از آنچه که هستم و آنچه که دارم خجالت نمیکشم! این خانواده ی منه. این هوش منه. این ماشین منه. این خونه منه.من از هیچ چیز مربوط به خودم شرمنده و خجالت زده نیستم. از سنم، قدم، وزنم، پدرم و مادرم و.. خجالت نمیکشم؛ اینها واقعیت زندگی منه!قراره من خوبِ خودم باشم نه اینکه خوب و بد بودنم رو با متر شما اندازه بگیرم. من به این دنیا نیومدم تا با ملاک های دیگران زندگی کنم✨🌷از شکست خوردن نترسید از اینکه چیزی رو امتحان نکنید، بترسید!تصمیمات الانم، نتایج فردای من رو می سازه...اگه الان زانوی غم بغل بگیرم و ناامید و نالان، هیچ کاری نکنم، یک سال بعد هم در همینجایی خواهم بود ک الان هستم...اما من تسلیم نمی شوم، تصمیم میگیرم انتخابهای جدیدی داشته باشم و تا رسیدن به استقلال مالی و زندگی دلخواهم، یک لحظه هم نا امید نشوم🔆 من قهرمان زندگی خودم هستم🔆 من تعیین کننده سبک زندگیم هستم 

قرص هیرویت به دلیل داشتن املاح، ویتامین ها، پروتئین ها، مواد معدنی و مغذی میتواند از ریزش مو جلوگیری کند. ما مصرف این قرص را برای خانم ها و آقایون بالای 16 سال که با مشکل ریزش مو مواجهند، پیشنهاد می دهیم. این محصول هیچگونه عوارض و حساسیتی برای افراد مصرف کننده ایجاد نخواهد کرد ومی توانید به عنوان یک غذای کامل برای مقاوم کردن و رشد بهتر مو استفاده کنید.

خرید قرص هیرویت از داروخانه دراگ لند

قرص هیرویت به دلیل داشتن املاح، ویتامین ها، پروتئین ها، مواد معدنی و مغذی میتواند از ریزش مو ج ...

نه عوارض ایجاد میکنه

ایشون بد نوشتن

بعلاوه اینکه بعضیا با خوردنش جوش میزنن چون ذخیره ویتامین ب شون بالاست و بالا بودنش باعث جوش صورت میشه

من یک سال و خوردی هرویت و بیوتی هلث استفاده کردم🌸

نه عوارض ایجاد میکنه ایشون بد نوشتن بعلاوه اینکه بعضیا با خوردنش جوش میزنن چون ذخیره ویتامین ب شون ...

بطور کلی قرص هیرویت از کم عارضه ترین قرص های ضد ریزش مو هست. اما درسته ممکنه در موارد معدودی عارضه داشته باشه که اونها واقعا استثنا هستن.