2777
2789
عنوان

خودکشی دوستم

331 بازدید | 19 پست

قابل توجه کسایی که میان تاپیک میزنن میخوام خودم رو بکشم و چجوری خودم رو بکشم و... تو اوج سختیاتون هم به خودکشی فکر نکنید...اکثر کسایی که خودکشی میکنن بعدش پشیمون میشن...چون جان عزیز...اینو استاد دانشگاهم که دکتر پزشک قانونی بود میگفت...میگفت تو اکثرشون آثار تلاش برای زنده موندن تو لحظات آخر دیده میشه...تازه کسی که خودش رو میکشه هیییچوقت از اون غم رهایی پیدا نمیکنه تازه غم همه کسایی که تا حالا خودکشی کردن  رو هم به دوش میکشه...پیرو تاپیک قبلیم که گفتم دوست قدیمیم خودکشی کرده...مثل اینکه دوستم پشیمون شده بوده...با پای خودش رفته بیمارستان...ولی نگفته چیزی خوردم...فقط به مادربزرگش گفته سرم یه کم گیج میره برم تا دکتر و بیام...میخواسته کارش رو پنهان کنه...اما تا رسیده بیمارستان حالش خیلی بد شده و رفته تو کما...و امروز تموم کرد

خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂

موافقم کاملا 

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه بار اینکارو کردم هرموقع بهش فکر میکنم میبینم چه خریت بزرگیبود

هرکی لایک کنه فوشش میدم❤️😡هیچ کس لایک نکنه ❤️لایک نکنین عزیزان خانواده ❤️ لایک نکن بدم میاد😡 درخواست دوستی ندین لطفا 

منم دوستم به خاطر یه پسره خودکشی کرد اما شانس اورد زنده موند میگفت به گوه خوردن افتادم فقط میخواستم زنده بمونم 

معدشو شست وشو دادن 

🌻 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا 🌻                                               دوت دیریام 🌊😎
وای خدای من بیچارع

مادربزرگش میگفت موقعی که رسیدم بالاسرش تازه رفته بوده تو کما...بهش گفتم فلانی چشمات رو بردار ...اشک از گوشه چشمش اومده

حتما مشکل بزرگی داشته  منم بشدت مخالفم  خدا رحمتش کنه گناه داره😢😢

آره...عقد بود...شوهرش ولش کرده بود...فقط مدتی یه بار زنگ میزده بد و بیراه میگفته

یکی از اشناهای ما هم دخترداییشو میخواست .. روز عقد دختره که خونواده رفته بودن مراسم، زنگ میزنه میگه می‌خوام خودمو بکشم کسی باور نمیکنه ..خودشو دار میزنه لحظه آخر پشیمون میشه طنابو درمیاره ولی همون لحظه سرش میخوره پله و تموم می‌کنه