2777
2789
عنوان

انتقال جنین

4763 بازدید | 12 پست

سلام دوستان کیا با مثانه خالی انتقال دادن؟ 

من قبل از انتقال دستشوییم شدت گرفت و رفتم دستشویی امون لحظه هم صدام کرد برای انتقال ..

کیا با مثانه خالی انتقال دادن و مثبت شدن؟؟؟

خدایا تو میدونی و تو میتونی   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزيزم اين كه ميگن مثانه پر باشه براي اينه كه كار دكتر راحتتر باشه  منم مثانه ام تقريبا خالي بو ...

عزیزم خدا حفظش کنه . 

تا صدام زدن سریع چند تا لیوان آب خوردم تا مثانه ام پر بشه ولی نمیدونم پر شد یا نه .  

من استرسم ک داشتم بعد از انتقال ۱۵ دقیقه بعدش دوباره رفتم دستشویی. شما بعد از انتقال کی رفتین دستشویی

عزیزم خدا حفظش کنه .  تا صدام زدن سریع چند تا لیوان آب خوردم تا مثانه ام پر بشه ولی نمیدونم پر ...

من مثانه ام تقريبا خالي بود اما انتقال كه دادن نميدونم چي شد كه حس كردم دستشوييم مياد به پنج دقيقه هم نكشيد كه رفتم دستشويي خيلي تحمل كردم كه نرم اما نميتونستم و پرستارها هم ميگفتن اصلا اشكال نداره

من مثانه ام تقريبا خالي بود اما انتقال كه دادن نميدونم چي شد كه حس كردم دستشوييم مياد به پنج دقيقه ه ...

منم رفتم حالا صبح تا حالا استرس گرفتم ک نکنه جنینم دفع شده اخه آخرین جنینمه . دوبار تخمک کشی شدم

منم رفتم حالا صبح تا حالا استرس گرفتم ک نکنه جنینم دفع شده اخه آخرین جنینمه . دوبار تخمک کشی ش ...

نه عزيزم به اين چيزها ربطي نداره 

به خودت استرس نده كه بدترين چيز همينه 

الان بچه ام تو بغلم خوابه و اذان هم دارن ميگن از ته ته دلم برات دعا ميكنم كه باردار بشي 

من خودم اين روزها رو كشيدم كاملا دركت ميكنم

منم سه بار تخمك كشي كردم و با سومين ivf باردار شدم البته قبلش دو بار iui كردم و دو بار هم عمل كردم

نه عزيزم به اين چيزها ربطي نداره  به خودت استرس نده كه بدترين چيز همينه  الان بچه ام تو ...

ممنون عزیزم . خدا هرچی دوست داری بهت بده . منم ۲بار آی یو آی کردم . لاپراسکوپی شدم و..

انشاالله دیگه نتیجه بگیرم

ممنون عزیزم . خدا هرچی دوست داری بهت بده . منم ۲بار آی یو آی کردم . لاپراسکوپی شدم و.. انشاالله دیگ ...

ان شاالله كه اين دفعه مثبت ميشي 

با دعاهام همراهيت ميكنم عزيزم 

حتما همين جا خبر بارداريت رو بده،. بي صبرانه منتظرم

عزيزم اين كه ميگن مثانه پر باشه براي اينه كه كار دكتر راحتتر باشه  منم مثانه ام تقريبا خالي بو ...

سلام منا جان . 

من یه سوالی داشتم . شما بعد از انتقال جنین کمر درد و اینا داشتین ؟ اصلا علائمتون چی بود؟؟؟

سلام منا جان .  من یه سوالی داشتم . شما بعد از انتقال جنین کمر درد و اینا داشتین ؟ اصلا علائمت ...

عزيزم علائم من كاملا مثل زماني بود كه ميخواستم پريود بشم برا همين مطمئن بودم كه آزمايشم منفي ميشه واصلا اميدي نداشتم حتي موقع پريود يه دونه جوش ميزدم كه همونو هم زدم و نااميد نااميد شدم اما پاهام يكم بيشتر از زماني كه پريود ميشدم درد ميكرد و دو بار هم لگنم بدجور تير كشيد