2777
2789
عنوان

شام چی دارید؟؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 845 بازدید | 69 پست

ناهارقارچ پلو

شامم هیچ

پیشنهادم برای شماکتلت یاسالادالویه یاکوکوهست شام  بپزید

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوشمزه😁😂

اره😂

کاربری دوم                            براى تمام حرف هايى كه ميخواستى بزنى تو گذشته نزدى،براى تمام چيزهايى كه ميخواستى انجام بدى و ندادى،براى جهانى كه توش نميخواستى اينجورى كه الان هستى باشى،براى همشون يه راه حل هست و اسم اون راه حل باز كردن صفحه جديد تو زندگيته.
آره منم میخوام درست کنم😂😋

نوش جونتون

کاربری دوم                            براى تمام حرف هايى كه ميخواستى بزنى تو گذشته نزدى،براى تمام چيزهايى كه ميخواستى انجام بدى و ندادى،براى جهانى كه توش نميخواستى اينجورى كه الان هستى باشى،براى همشون يه راه حل هست و اسم اون راه حل باز كردن صفحه جديد تو زندگيته.
اکبر جوجه رو فقط سرخ کردنی درست میکنید؟ من تاحالا درست نکردم مسافرت رفته بودیم سفارش دادم اصلا خوش ...

از بیرون گرفتم عزیزم 

حوصله اینکارا رو ندارم😅😬😬

کام همگان باد روا کام شما نه...ایام همه خرم و ایام شما نه...
نه والا😂

یکی تاپیک زده بود گفته بود آبگوشت درست کرده بودم واسه کلاس...بردم واسه مادرشوهرم.....مادرشوهرشم‌کلی ذوق کرده و احترامشو‌نگه داشته....خواهرشوهرشم چون اونجا بوده رفته واسه بچه های اسی دو دست لباس خریده ....که اسی اونو برده بوده یه‌جای گرون.....بعد اومده به شوهرش گفته کلاس آبگوشت کارخودشو‌کرد😂

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
یکی تاپیک زده بود گفته بود آبگوشت درست کرده بودم واسه کلاس...بردم واسه مادرشوهرم.....مادرشوهرشم‌کلی ...

عجب😂

پس منم با کلاس شدم😎😎😎

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛